• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Bu Tarz Benim Tam Bir Skandallar Çemberi Şok Etti!

Bu Tarz Benim Tam Bir Skandallar Çemberi Şok Etti!
Show TV ekranlarında yayınlanan olay yarışma Bu Tarz Benim olay yaratmaya devam ediyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran yarışma programı Bu Tarz Benim final gecesi skandalı giderek sarpa sarıyor. TV8'e transfer olan yarışma pro

SHOW TV ekranlarında yayına gelen Bu Tarz Benim moda şov programında skandalların ardı arkası kesilmiyor.Bu Tarz Benim de yaşanan bant yayını ve akabinde canlı yayın skandalı gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

Bu Tarz Benim yapımcıları için Show TV düğmeye bastı ve soruşturma başlattığı iddia edildi.Yaşanan ilginç gelişmeler ve tüm detaylar.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Show Tv'de yayınlanmakta olan Bu Tarz Benim adlı programın final bölümünde yaşananlar, Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalete yol açarken, hem izleyicimizi, hem kanalımızı mağdur etmiştir. Show TV, yaşanan bu rezaletin sorumlusu olan yapımcı firma ve yetkilileri hakkında, hukuki süreç başlatmıştır. Yaşanan mağduriyeti dile getirmek ve olayların iç yüzünü aktarmak, kanal olarak, izleyicilerimize karşı sorumluluğumuzdur.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6381 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim