• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Bu Tarz Benim Yarışmasında Jüri Şokta

Bu Tarz Benim Yarışmasında Jüri Şokta
Show Tv'nin merakla izlenen programı Bu Tarz Benim'de Yarışmaya doymayan yarışmacı! Show Tv ekranlarında yayınlanan moda programına katılan yarışmacı jüriyi mest etti. Antalya'dan katılan manken giydiği kıyafet ve ile jüriyi mest etti. Yarışmaya Antalya'd

Show Tv'nin merakla izlenen programı Bu Tarz Benim'de Yarışmaya doymayan yarışmacı! Show Tv ekranlarında yayınlanan moda programına katılan yarışmacı jüriyi mest etti. Antalya'dan katılan manken giydiği kıyafet ve ile jüriyi mest etti. Yarışmaya Antalya'dan katılan manken Ece Gökoğlu gösterdiği muhteşem performansla tüm jüriden tam not aldı. Bu Tarz Benim adlı proğramda bir ilk yaşanırken güzel,jüriden övgü dolu sözler aldı. Bu Tarz Benim şaşırttı! Bu Tarz Benim yarışmasında Ece Gökoğlu, juriyi etkilemeyi başardı.

 ANTALYALI manken Ece Gökoğlu, özel bir televizyonda yayınlanan ’Bu Tarz Benim’ adlı yarışma programında jüriden tam not aldı.
 
Aralarında Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu’nun bulunduğu jüri, Gökoğlu’nu 3 ’evet’ puanı ile bir üst tura taşıdı. Yanları bele kadar transparan yırtmaçlı siyah abiye ile jüri karşısına çıkan Gökoğlu, zerafeti ve sempatik tavrıyla da jüriyi etkilemeyi başardı. Gökoğlu, İvana Sert ve Kemal Doğulu’dan övgü dolu sözler aldı. Jürinin değerlendirmelerini tebessümle dinleyen Gökoğlu, her geçen elemede daha da iyi olacağının sözünü verdi.
 

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim