• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Siirt 13 °C

Bu Tarz Benim'de AFRODİT Şov!

Bu Tarz Benim'de AFRODİT Şov!
Yeşilçam'a nefes kesen filmleriyle damga vuran ünlü oyuncu Banu Alkan nam-ı değer Afrodit Show TV ekranlarının vazgeçilmez moda şov programı Bu Tarz Benim'in elemce gecesine katılmak için kolları sıvadı.Bu Tarz Benim'de afrodit rüzgarı esti.

SİİRTAJANS.COM- SHOW TV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen moda şov eğlence programı Bu Tarz Benim’in bu haftaki eleme gecesine Yeşilçamın güzeller güzeli ünlü oyuncusu nam-ı değer Afrodit Banu Alkan konuk olarak katılacak.Bu Tarz Benim’de bu hafta Afrodit rüzgarı esecek.

Ekranlara geldiği günden bu yana çok iyi bir izleyici kitlesi ve çok başarılı bir reyting çizgisi yakalayan Bu Tarz Benim’de Afrodit Banu Alkan fırtınası esecek.Banu Alkon muhteşem şovuyla Bu Tarz Benim’e damga vuracak. Ekranların en çok izlenen Yarışması Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden güzel altı yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen olan Bu Tarz Benim’in izleyicileri büyüleyecek Eleme Gecesi ise, Cumartesi akşamı yine çok ses getirecek.

 

 

Eleme Gecesine banu alkan Damga Vuracak!

 

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Ayrıca, yarın akşam yayınlanacak olan Eleme Gecesi’nde dillere destan güzelliğiyle Afrodit Banu Alkan, konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına geçecek. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar. Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta; Türkiye’nin Afrodit’i Banu Alkan, şarkılarıyla programa renk katacak. “Neremi Neremi” şarkısını seslendirecek Banu Alkan’a, Kemal Doğulu eşlik edecek. Ayrıca sahne performansıyla izleyicileri coşturan Altay, en yeni şarkılarıyla Eleme Gecesi’ne damgasını vuracak.

 

Bu Hafta Konsept Maskeli Balo

 

Yarışmacılar bu hafta, “Maskeli Balo” konseptiyle, birbirinden ilginç maskeler takarak jüriden geçer not almaya çalışacaklar. Açılış şovunda, Ivana Sert’in Hint dansları eşliğindeki gösterisi ise, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Birbirinden ilginç gösteriler, özel defileler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda, Bu Tarz Benim’e kim veda edecek?

 

İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak Süleyman Demirel’in koleksiyonlarının sergileneceği defile Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde. Banu Alkan’ın konuk jüri koltuğunda oturacağı “Bu Tarz Benim Eleme Gecesi”, yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3231 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim