• BIST 9645.02
  • Altın 2408.05
  • Dolar 32.5912
  • Euro 34.7714
  • Siirt 21 °C

Bu Tarz Benim'de Bu Hafta kim elendi?Bu Tarz Benim'de heyacan büyük

Bu Tarz Benim'de Bu Hafta kim elendi?Bu Tarz Benim'de heyacan büyük
Fenomen moda yarışması olan bu tarz benim'de bu hafta kim elendi? 6 aralık cumartesi eleme heyecanı yarışmaya kim veda etti Bu Tarz Benim'de Bu Hafta kim elendi?Bu Tarz Benim'de heycan var

SİİRTAJANS.COM - Fenomen moda yarışması olan bu tarz benim'de bu hafta kim elendi? 6 aralık cumartesi eleme heyecanı yarışmaya kim veda etti Bu Tarz Benim'de Bu Hafta kim elendi? (6 Aralık 2014 eleme heyecanı) işte elenen o isim ...

Bu Tarz Benim'de Bu Hafta kim elendi?Bu Tarz Benim'de heycan var

 

Bu tarz Benim gecesinde elenen isim belli oldu

 

Bu Tarz Benim eleme gecesinde bu hafta elenen isim Gizem Güler oldu. Jüri karşısına çıkan Ayşenur Balcı ve Gizem Güler arasında seçim yapan Jüri Gizem'i seçti. 

Final gecesi Nur Yerlitaş’ın “Çok sürpriz bir şey oldu şok oldum hiç beklemiyordum” dediği duyuluyor.

Aynı şekilde İvana Sert de “Çok üzülüyorum bu durumda. Ben ikisini de burda görmek istemedim” diyor.

 

Ekranların fenomen yarışma proğramı olan Bu Tarz Benimde bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. yarışmanın tüm takipcileri merakla bu hafta kim elenecek diye merak etmekte.

BUTARZ BENİME VEDA EDEN GİZEM GÜLER OLDU

Bu Tarz Benimde gizem ile Ayşenur jüri karşısına çıkan isimler oldu. jüri üyeleri iki isminde elenmesini istemedi ama mecburen birini elemek zorunda kaldı.

bu hafta yarışmaya konuk jüri koltuğuna Yıldız Tilbe oturuyor. bakalım bu akşam hangi yarışmcı proğrama veda edecek. tanıtım frağmanından anşaşıldığı kadarı ile elenen isim jüri üyelerini bile şok ediyor.

Final gecesi tanıtımında Nur Yerlitaş'ın "Çok sürpriz bir şey oldu şok oldum hiç beklemiyordum" söylediği duyulmakta. yine tanıtımda İvana Sert de "Çok üzülüyorum bu durumda. Ben ikisini de burda görmek istemedim" söylediği duyuluyor. belliki elenmek için jüri karşına gelen isimler jüri üyelerini bile şok ediyor.luyor.

BU HAFTA KONSEPT 90'LAR VE BEST OF

Yarışmacılar bu hafta, “90”lar ve “Best Of” konseptleriyle ekranda boy gösterecek. İlk olarak 90’ların özgür modasını yansıtan kıyafetleriyle geçer not almaya çalışan yarışmacılar daha sonra “Best Of” konseptiyle Bu Tarz Benim yarışmasında güvendikleri, en beğendikleri kostümlerden birini seçecekler. Fame’in meşhur dansıyla Ivana Sert, açılış şovuna damga vuracak.

 

Nur Bozar, Tuğçe Ergişi ve Ayşegül Doğan'ın elenmesinin sonrasında Bu Tarz Benim yarışmasında final haftasına kalan isimler ;

-Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler

-Özlem Özden

-Gizem Güler

-Ayşenur Balcı

-Ezgi Baylar

Bu Tarz Benim'de şuana kadar elenmeden kalan 5 yarışmacı arasından haftayı 3 yıldızla tamamlayan Ezgi Baylar koruma tacını giydi. dolayısı ile elenmeyecek ve yerini garantiledi.

 

Şarkıları ve farklı dansı ile tanınan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Bu Tarz Benim yarışmasının final gecesinde jüri koltuğuna oturuyor.

Yıldız Tilbe şarkıları ve dansı ile renk katacağı gecede, elenecek olan yarışmacının da kim olacağına karar verecek. 4 jüri üyesinin kararının yanında Ünlü sanatçı Tilne'de kararı ile elenecek yarışmacının kaderini belirleyen isim olacak.

Bu haber toplam 9265 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim