• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • Siirt 26 °C

Bu Tarz Benimde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor Şok Gelişmeler

Bu Tarz Benimde Skandalların Ardı Arkası Kesilmiyor Şok Gelişmeler
Son zamanların en çok konuşulan yarışma programları haline gelmekte olan BU tarz benim de çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. BU taRz benim de peki neler yaşanıldı? işte o gelişmelerin ayrıntılarıTürkiye de bir fenomen süper yarışma programı

Show TV ekranlarında yayınlanan olay yarışma Bu Tarz Benim olay yaratmaya devam ediyor.  Bu Tarz Benim'in merakla beklenen final gecesinde sadece 15 dakika canlı yayın yapıldı.Show Tv ekranlarında gösterilen Bu Tarz Benim yarışması geçtiğimiz Cumartesi günü Canlı yayınla final yapacağı fiyasko çıkmış ve hepimiz yönünden tepki görmüştür.

 Show Tv ekranlarında Bu Tarz Benim yarışması geçtiğimiz günlerde Büyük Final ie ekranlara gelmiş ve yarışma birincisi olarak Aycan-Nurcan kardeşleri seçmişti.
 
Fakat yerışma final bölümünden çok canlı yayın skandalı ile konuşuldu. İddialara göre Bu Tarz Benim finali canlı yayınlanacaktı fakat yayın bant yayını ile ekranlara geldi. Bu ise tüm kişiler ve program izleyicileri tarafından dikkat ve tepki çekmişti.
 
Bu olaydan sonra gözler programın yapımcılarıa ve show Tv televizyonunun yapacağı açıklamalara çevrildi.

Bu haber toplam 6441 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim