• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 15 °C

Bu Tarz Benimde Şok Skandal Gelişme!

Bu Tarz Benimde Şok Skandal Gelişme!
SHOW TV ekranlarının fenomen yarışma programları haline bürünmüş olan BU TArz Benim de çok önemli gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı. Bu tarz benim de final gecesinde flaş gelişmeler yaşanıldığı ortaya çıktı işte o gelişmelerin ayrıntıları

Cumartesi akşamı yayınlanan programında programın canlı yayınla ekranlara geleceği iddia edilmişti .Geçtiğimiz günlerde final gecesinin yapılmasının ardından 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi belli oldu.Dün Bu Tarz Benim programı final yaparken dünkü bölüm oldukça şaibeli geçti.Show Tv ekranalarında yayınlanan tarz ve moda yarıması olan Bu Tarz Benim'de ilk sezon aşmpiyonları belli oldu.

Gecenin sonunda canlı yayınlanan sms sonuçlarının açıklanmasıyla. “Türkiyenin En Tarz Kadını” ünvanı ve büyük ödül 100.000TL‘nın sahibi İkizler olarak anılan Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler oldu.

Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi. Bant yayında seyirciden SMS istendi. Sadece birincinin açıklandığı bölüm 15 dakika canlı yayınlandı. Jüri, eski yarışmacılar ve seyirci canlı yayında yoktu. Canlı yayın esnasında Nur Yerlitaş başka bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı. Fan forumlarında ve sosyal medyada kanala tepki yağdı.

Bu yıla damgasını vuran, çok sevilen ama aynı zamanda çok eleştiri alan, tartışılan Bu Tarz Benim yarışmasının dün akşamki finali izleyiciler arasında hem büyük hayal kırıklığı yarattı hem de bu denli popüler olan programlarda hiç görülmeyen bir canlı yayın skandalına sahne oldu.

Bu haber toplam 2857 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim