• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 14 °C

Bu Tarz Beniminden Büyük Transfer

Bu Tarz Beniminden Büyük Transfer
Türkiyenin en çok izlenen süper dizierinden birisi olan Bu Tarz Benim de çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Gizem Güler Medcezir ile yıldızını daha da parlatacağına benziyor. Gizem Güler sezon başında kısa bir rol aldığı medcezir dizisinde yeniden rol alaca

TÜrkiye de bir fenomen yarışma programı haline gelmiş olan Bu Tarz Benim yarışmasında çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Bu Tarz Benim yarışmasında elenen güzel süper yarımcı Gizem GÜler, dizi teklifleri ile ününe ün katmaya son hızıyla devam ediyor. Bu TArz benim de elenmesinin arından ne yapacağı hangi yollarda gideceğ çok merak konusu olmuşter güzel güler, medcezir dizisinde teklif aldığ ve kabul ettiği öğrenildi bu gelişme magazin alemini çalkaladı geçti.


Medceizr dizisinin yeni sezonunun ilk bölümünde Sibel karakteriyle kısa bir sahne oynayan ve daha sonra adını Bu Tarz Benim yarışmasıyla duyuran Gizem Güler, dizinin kadrosuna yeniden katıldı.

Bu Tarz Benim isimli yarışma programına katılarak popüler olan Gizem Güler, Medcezir'in 52. bölümünden itibaren diziye katılacak. Sibel karakterinin dizide ne kadar süre rol alacağı ise henüz bilinmiyor. Gizem Güler'in de rol aldığı ve 12 Aralık cuma günü yayınlanacak yeni bölüm fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Bu haber toplam 3212 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim