• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 14 °C

Bülent Ersoy'dan FLAŞ uçak açıklaması!

Bülent Ersoy'dan FLAŞ uçak açıklaması!
Bülent Ersoy'dan FLAŞ uçak açıklaması!Bülent Ersoy geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları(THY) uçağında kemer takmamış ve olay çıkarmıştı.Ersoy uçağın 1 saat geç kalkmasına sebebiyet vermişti.

Bülent Ersoy, cumartesi akşamı THY’nin Antalya-İstanbul seferinde emniyet kemerini bağlamayıp olay çıkardığı, uçuşun bir saat geç yapılmasına sebep olduğu iddiaları üzerine basın toplantısı tertip etti.

Bülent Ersoy, kemer takmama nedeninin yıllar önce geçirdiği bir kaza olduğunu, ama yazıldığı gibi hostese ya da yolculara saygısızlık yapmadığını belirtti: “Yıllar önce Adana’da bir trafik kazası geçirdim. Emniyet kemeri karnımın yarılmasına, iç organlarımın dışarı çıkmasına neden oldu. Dolayısıyla yıllardır bu fobiyle yaşıyorum. Uçakta kabin amirine de durumu anlattım, ‘Yardımcı olur musunuz?’ dedim. Kaptana sormaya gitti, dönüşte ‘Bağlanması şart’ sözünü tekrarladı. Bir kez daha bağlayamayacağımı ifade ettim. Çünkü sorun sadece fobi değildi. Böbrek taşı rahatsızlığımdan dolayı kasıklarımda dikiş var. Yaralarımın iyileşmesi için de Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Erdem Güven tarafından tedavi ediliyorum. Bu açıklamam bile ikna edici olmadı. Pistin çok başındaydık ve kaptan ‘Dönüyoruz’ dedi. Uçaktan inmedim, zabıt tutturdum. 15 dakikalık bir gecikme oldu, sonra ek kemer getirdiler, bir şekilde bağlandı. Bu arada arka taraftaki insanları duydum, ‘Böyle şey olur mu? Ayrıcalık bu’ falan diyorlardı. Kalktım ayağa, kibarca izahatımı yaptım, sağlık sorunlarım olduğunu söyledim, gönüllerini aldım. Ama perdenin hemen arkasında şişmanca bir beyefendi ‘Sağlık sorununuz varsa uçağa binmeseydiniz’ dedi, gayet kin ve nefret dolu bir sesleniş yaptı. Ona tekrar böbrek taşı hastası olduğumu, dikişlerimin bulunduğunu anlatmaya çalıştım ama tavrını sürdürdü. Bunun üzerine ‘Aynı dili konuşmuyoruz’ diyerek yerime oturdum. Olay bundan ibaret. Ortalığı dağıtmam, rezillik çıkarmam gibi bir durum olsa, bu da tutanaklara geçerdi. Kimseyi rahatsız etmedim, halka o şekilde davranmadım, halkımız her şeyin üstündedir.”

 

Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur
Yorumlar
Hüseyin Uçar
08 Ocak 2015 Perşembe 13:46
13:46
Siz sadece şarkı söyleyin. Onun dışında kendinizi hiç fark ettirmeyin, çünkü sizi taşımak çok zor. Sadece şarkılarınızı dinlemek için size katlanabilirim. Kalkışa hazırlanan bir uçakta ise -şarkı söylemiyorsanız- on dakika bile dayanamam.
Şarkı söyleyin ve sonra kaybolun. Puff!!!
176.41.98.48
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim