• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • Siirt 11 °C

Burak Özçivit:Kendimi beğenmiyorum

Burak Özçivit:Kendimi beğenmiyorum
Burak Özçivit:Kendimi beğenmiyorumBurak Özçivit ne kadar mütevazi olduğunu gösterdi!Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit son günlerin en popüler isimlerden birisi.Magazin gündeminden düşmeyen yakışıklı oyuncu oldukça mütevazi olduğunu yapmış olduğu beyanatlarl

Burak Özçivit son verdiği röportajda oldukça alçakgönüllü olduğunuda kanıtladı.Çarpıcı samimi açıklamalarda bulunan Özçivit sadece gözlerini beüeniyormuş

Oyunculuğu ve yakışıklılığıyla kariyerinde altın çağını yaşayan Burak Özçivit, gösterişten hoşlanmıyor. Clear’in marka yüzü olan Özçivit, “ Saçlarımı canlandırdığım rollere göre uzatıp kısaltıyorum” diyor.
 
Herkes tarafından çok beğeniliyorsunuz. Peki ya siz kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?
 
Ben öyle şeylere takılmıyorum. Kendimi eleştirdiğim olur, çok beğenmem, yakışıklı bulmam. Sadece gözlerimi beğeniyorum ve anlamlı bakabildiğimi düşünüyorum.  İyi görünmek ve kendimi iyi hissetmek için kişisel bakımıma önem veriyorum ve kendime özen gösteriyorum.
 

 
Kişisel bakımınız sizin için ne kadar önemli?
 
Sürekli kameraların önünde bir kişi olarak kişisel bakım benim için önemli bir konu. Çünkü bakımlı olmak kendinizi iyi hissetmenizi ve kendinize daha fazla güvenmenizi sağlıyor. İyi görünmek için pahalı arabalara, gösterişli saatlere ve abartı kıyafetlere gerek olmadığını; kişisel bakımın çok daha önemli olduğu düşünüyorum.
 
Sizi dönem dönem farklı saç ve sakal modelleriyle ekranlarda görüyoruz. Kendinizi yenilemeyi seviyor musunuz?
 
Her rolün hakkını vermem gerekiyor ve ben de bunun için uğraşıyorum. Örneğin Malkoçoğlu rolü için saçlarımla vedalaşmak durumunda kaldım ve bir dönem saçlarımı kısa kullandım. Sonrasında yer aldığım şampuan reklamlarındaki halimi gördükçe saçlarımla hasret giderdim diyebilirim. “Aşk Sana Benzer” filmimizde de canlandırdığım Ali karakteriyle kısa saçın daha fazla özdeşleştiğini düşündüğümüzden saçlarımı bir dönem daha kısa kullanmaya devam ettim. Şu an özlediğim uzun saçlarıma kavuştuğum için mutluyum, modern ve keskin hatları kendime yakıştırıyorum ancak bence önemli olan saçın uzunluğu veya modeli değil bakımlı ve sağlıklı olması.
 

 
KENDİNE BAKAN ERKEK SAYISI ARTIYOR
 
Siz saçlarınızın sağlıklı ve bakımlı olması için neler yapıyorsunuz?
 
Öncelikle şunu söylemeliyim ki erkeklerin saç derisi kadınlardan daha farklı özellikler taşıyor. Bu nedenle erkek saç bakımı ayrı bir uzmanlık gerektiriyor. Ben de erkeklerin kullandığı şampuanın saç ve saç derisine özel çözümler sunarak; erkeklerin saçlarıyla ilgili temel problemlerine çözüm bulması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle buna uygun ürünleri tercih ediyorum.
 
Sizce bakımlı bir erkek nasıl olmalıdır?
 
Erkeklerin kadınlardan önemli bir farkı; bir problem olmadan kendine pek fazla müdahale ettirmiyorlar ve kadınlar gibi önleyici bir kişisel bakımı kabullenmiyorlar. Erkekler ilk deodorantı 12 yaşında koktuğunda, ilk cilt temizleme ürününü sivilcesi çıktığında, ilk parfümü bir randevuya çıktığında kullanıyor. İlk nemlendirici kremi elleri kuruduğunda, ilk özel şampuanını kepek problemi olduğunda alıyor. Ancak erkeğin her yaşta beğenilen adam olmak arzusu bu durumu değiştiriyor. Öyle ki her yaşta kendine bakan erkeklerin sayısı giderek artıyor.
 

 
YENİ FİLM ÇEKECEĞİM
 
Planlarınız neler? Çektiğiniz Aşk Sana Benzer filmi çok beğenildi. Peki devamı gelecek mi?
 
Filmimizin beğenilmesi bizi çok mutlu ediyor; öncelikle izleyen, merak eden, ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz.  10 yılda yaklaşık 20 tane hikaye yazdım ve bunları filme çekme hayalimi gerçekleştirebilmek için 'BRK'S Production'ı kurduk.  Güzel filmlerin, projelerin devamı tabi ki gelecektir.
 
Yakışıklılığınızın kariyerinize etkisi ne oldu? Artısını mı yoksa eksisini mi  daha çok yaşadınız?
 
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki güzellik, yakışıklılık benim için bir kıstas değil. Olayın bütününe bakıyorum ve ilk başta insanların “iyi bir adam” olarak bahsetmesine önem veriyorum. Dış görünüşümün kariyerime olan artılarından bahsetmek gerekirse; 2005'te Best Model of Turkey seçilmemle ve buna bağlı olarak da Best Model of The World'de dünyanın en iyi ikinci mankeni olarak Türkiye’ye dönmek benim için gurur verici ve önemli bir başlangıç oldu. Ancak almış olduğum eğitimler, gösterdiğim çaba ve oyunculuğa bağlılığım olmasaydı bu kadar güzel projeler içerisinde yer alamazdım.

vatan

Bu haber toplam 5770 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim