• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Siirt 14 °C

Burcu Esmersoy'dan Çağatay Ulusoy'a Flaş Erkeklik Açıklaması

Burcu Esmersoy'dan Çağatay Ulusoy'a Flaş Erkeklik Açıklaması
'Elle Style Awards Elidor 2014 Ödülleri', önceki akşam Raffles Hotel'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Medcezir dizisinin başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy katıldığı bir ödül törenine damga vurdu. Bu yıl beşincisi düzenlenen, 'Elle Stil

'Elle Style Awards Elidor 2014 Ödülleri', önceki akşam Raffles Hotel'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Medcezir dizisinin başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy katıldığı bir ödül törenine damga vurdu. Bu yıl beşincisi düzenlenen, 'Elle Stil Ödülleri' önceki akşam görkemli bir törenle sahiplerini buldu Elle Stil Ödülleri', önceki akşam Raffles Hotel'de düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Burcu Esmersoy, Elle Stil Ödülleri'nde 'Erkek Oyuncu' ödülünü verdiği Çağatay Ulusoy'u “Ve Tanrı erkeği yarattı” sözleriyle övdü.

Elle Stil Ödülleri’, önceki akşam Raffles Hotel’de düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Elde edilen gelirin TEMA Vakfı’na bağışlandığı gecede; moda, eğlence ve iş dünyasının önde gelen isimleri şıklık yarışı içindeydi. Göğüs dekolteli mini elbisesiyle öne çıkan Burcu Esmersoy, Çağatay Ulusoy’a ‘Elle Stil Erkek Oyuncu’ ödülünü, “Ve tanrı erkeği yarattı” diyerek takdim etti.

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim