• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 13 °C

Burcu'dan ayrılır ayrılmaz İstanbul gecelerine daldı!

Burcu'dan ayrılır ayrılmaz İstanbul gecelerine daldı!
Burcu'dan ayrılır ayrılmaz İstanbul gecelerine daldı!Başar Savur Burcu Esmsersoy'u çabuk unutmuşa benziyor.1.5 yıllık birlikteliğe son veren Başak Savur İstanbul gecelerine hızlı bir dalış yaptı.

Başar Savur Burcu Esmsersoy'u çabuk unutmuşa benziyor.1.5 yıllık birlikteliğe son veren Başak Savur İstanbul gecelerine hızlı bir dalış yaptı.

Burcu'dan ayrılır ayrılmaz İstanbul gecelerine daldı!

Başar Savur güzel sunucu Burcu Esmersoy ile evlilik kararı almıştı.1.5 yıl süren birliktelik nikah masasında sonlanacak derken ayrılıkla son buldu.

Güzel sevgilisinin futbol camiası ve Arda Turan'la olan samimiyetinden rahatsız olduğu için ilişkisini gözden geçirip ayrılma kararı aldığı konuşulan Savur'un yüzünü şu sıralar Mutlu Dinçkök güldürdü.

SAMİMİYETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü iş adamı, önceki akşam sosyetenin önde gelen isimlerinden Mutlu Dinçkök ile Etiler'de bir mekanda eğlence çıkışı görüntülendi. Gece geç saatlere kadar eğlenen Dinçkök ile Savur'un samimiyeti birçok kişinin dikkatini çekti. Daha önce de Bebek'te birlikte görüntülenen Mutlu Dinçkök ile Başar Savur'un samimiyeti ise "Yeni bir aşk mı?" sorusunu akıllara getirdi.

"BURCU'YU UNUTTUM MESAJI"

Aynı taksiyle mekandan ayrılan ikili, patlayan flaşları ise umursamadı. Oldukça rahat tavırlar sergileyen Başar Savur, bir yandan Dinçkök'e espri yapıp gülerken bir yandan da basına "Burcu'yu unuttum" mesajı verdi. Güzel sunucu da ayrılıkla ilgili, "Erkekler beni taşıyamıyor" demişti.

Bu haber toplam 3373 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim