• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 27 °C

Çağatay Ulusoy Gönlünü Hangi Güzele Kaptırdı(?)

Çağatay Ulusoy Gönlünü Hangi Güzele Kaptırdı(?)
STAR TV ekranlarında yayına gelen MEdcezir adlı dizide Yaman karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında ortaya çıkan aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.Yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy’un Atletico Madridli yıldız futbolcu Arda

STAR TV ekranlarında yayına gelen MEdcezir  adlı dizide Yaman karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy hakkında ortaya çıkan aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.Yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy’un Atletico Madridli yıldız futbolcu Arda Turan’ın kız arkadaşı İdil Fırat ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Arda Turan'la İdil Fırat'ın birliktelik yaşadığı dedikodularını sağır sultan bile duydu. Milli futbolcunun İspanya'daki evinde buluştukları söylenen ikili, haklarındaki iddialarla ilgili hiç konuşmadı. Bugünlerde ise gece âleminde Arda ile Fırat ilişkisiyle ilgili bir başka ilginç dedikodu herkesin dilinde. Habertürk'te yer alan habere göre, Arda Turan'ın Serenay Sarıkaya ile tanışmak için araya ortak arkadaşlarını soktuğu söylentilerinin çıktığı günlerde İdil Fırat cephesinden bomba bir haber geldi.

İddiaya göre Fırat, Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'la birlikte! İkilinin son günlerde Ulusoy'un Yeniköy'deki evinde buluştuğu söyleniyor.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2094 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim