• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 25 °C

Can Bonomo Fırtınası Esecek!

Can Bonomo Fırtınası Esecek!
"Love Me Back" adlı şarkıyla ülkemizi Eurovisionda temsil eden ünlü şarkıcı Can Bonomo yepyeni bir albüm için kolları sıvadı.Can Bonomo yine çok iddialı bir albümle bomba gibi geliyor.

EUROVİSİON’da ülkemizi temsil eden ünlü şarkıcı Can Bonomo yepyeni bir albümle bomba gibi geliyor. Başarılı sanatçı Can Bonomo iki sene aradan sonra 3. stüdyo albümü 'Bulunmam Gerek' ile sevenleriyle buluşuyor. Başarılı sanatçı Can Bonomo iki sene aradan sonra 3. stüdyo albümü "Bulunmam Gerek" ile sevenleriyle buluşmak için kolları sıvadı.

Temellerini "Meczup" albümünde attığı İstanbul Müziği’nin, büyüyüp olgunlaştığı haberini veren "Bulunmam Gerek" isimli albümde 10 şarkı yer alıyor.Bütün şarkılarınsöz ve müzikleri Can Bonomo’ya, düzenlemeleri ise Can Saban’a ait.Alternatif müziğin, sağlıklı dozda POP ve Eklektik Rock tınılarıyla harmanlandığı albüm, müzik severleri Bonomo’nun gizemli ve masalsı dünyasında kısa bir istirahate davet ediyor.

Can Bonomo’nun Avrupa Müzik etiketiyle çıkan "Bulunmam Gerek" isimli albümünün ilk klip şarkısı ise "Tastamam"…

 

Can Bonomo

Can Bonomo (d. 16 Mayıs 1987, İzmir), Sefarad kökenli Türk şarkıcı ve oyuncudur. Sefarad Yahudisi bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon bölümünde okudu.22, 24 ve 26 Mayıs 2012 tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilmiş 2012 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edeceği 9 Ocak 2012 tarihinde duyuruldu. 22 Şubat 2012 tarihinde, Türkiye'nin Şarkısı adlı programda söz ve müziğini kendi yazdığı "Love Me Back" adlı şarkıyı tanıttı. 24 Mayıs 2012 tarihinde yapılan ikinci yarı finalde ilk on arasına girerek 26 Mayıs'ta gerçekleştirilen finalde yarışmaya hak kazandı[10] ve final gecesi 112 puan alarak yarışmayı yedinci sırada tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1767 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim