• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 13 °C

Canan Karatay sessizliğini bozdu şok açıklamalar: Nebahat Çehre...

Canan Karatay sessizliğini bozdu şok açıklamalar: Nebahat Çehre...
Ünlü oyuncu Nebahat Çehre ile Prof. Dr. Canan karatay'ın arasında yalnızca 1 yaş fark olması sosyal medyada 'ti'ye alınmış, bu konudaki 'caps'ler paylaşım rekoru kırmıştı.Aylardır sosyal medyada Nebahat Çehre ile karşılaştırılması meydana getirilen ve tiy

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre ile Prof. Dr. Canan karatay'ın arasında yalnızca 1 yaş fark olması sosyal medyada 'ti'ye alınmış, bu konudaki 'caps'ler paylaşım rekoru kırmıştı.Aylardır sosyal medyada Nebahat Çehre ile karşılaştırılması meydana getirilen ve tiye alınan Prof. Dr. Canan Karatay sessizliğini bozdu.Nebahat Çehre ile Prof.Dr. Canan Karatay'ın arasında sadece 1 yaş fark olması sosyal medyada ti'ye alınmıştı.

Prof. Dr. Canan Karatay bu konudaki soruya ilk kez Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da cevap verdi: Nebahat Çehre en sevdiğim artistlerden biri. Kendisine saygılarımı sunuyor, buradan sevgilerimi gönderiyorum. Benimle onu kıyas etmeleri hiç doğru değil. 17 yaşında Türkiye güzeli olmuş, bizi Avrupa'da temsil etmiş. 1960'larda bu büyük ve korkunç bir başarıdır. Önemli sanatkardır. Beni sanatçılarla karşılaştırmasınlar. Ben bilim kadınıyım, hekimim o kadar!"

Bu haber toplam 1443 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim