• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 13 °C

Canlı Yayında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Canlı Yayında Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!
Kanaltürk adlı TV de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Sema Çelebi, Seren Serengil için ağzına geleni söyledi.Çelebi şok açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Sema Çelebi-Seren Serengil polemiği hız kesmeden son sürat devam ediyor.Sema Çelebi katıldığı bir TV programında Serengil için şok sözler sarfetti.

Kim Ne Derse Desin adlı eğlence programını ünlü sunucusu Sema Çelebi o programın bitmesinden Seren Serengil’i sorumlu tuttu.Kanaltürk’te 2. Sayfa adlı programa katılan Çelebi adeta bombaladı. Çelebi program ortağı Seren Serengil'i suçladı: "Seren programın tıkanmasına neden oldu. Canlı yayına geç geldi, kaprisler yaptı. Yapımcıyla kavga etti. Abuk sabuk konuştu, tehditleriyle kanaldakileri bıktırdı. Her hafta "Ben artık bırakıyorum, yayında söyleyeceğim" diyordu. Yönetimde bu yüzden canlı yayından vazgeçip, bant yayın yaptı. Genel müdürle birbirlerine girdiler. Seren'in fazla şişkin egosu vardı. Kendini Angelina Jolie sanıyordu. Talepleri hiç bitmedi. O Seren Serengil'se ben de Sema Çelebi'yim. Seren'e 'Kapa çeneni' diye kızdım. Onunla bir daha çalışmam."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2133 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim