• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Canlı Yayında Dehşet'ül Vahşet ANLAR!

Canlı Yayında Dehşet'ül Vahşet ANLAR!
Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu ve kendi adıyla özdeşlemiş olan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı program yine çok ilginç anlara sahne oldu.Canlı yayında yaşanan dehşet’ül Vahşet anlar stüdyoda buz kesti ve tekmeli tokatlı

SİİRTAJANS.COM-ATV ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen programı Tatlı Sert’te yine çok ilginç gelişmeler yaşandı.ünlü sunucu Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Tatlı Sert programında yaşanan şok anlar canlı yayına damga vurdu.Tatlı Sert bu sefer çok fena karıştı.

Ekranlara geldiği günden bu yana kayıp yakınları için bir umut kapısı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda yine ilginç anlar yaşandı.Yaklaşık 5 aydır kayıp olan 11 yaşındaki kızları Kader Yeşil’den haber alamayan Ayşe Hanım canlı yayında şok anlara sahne oldu.Kızlarının kaybolmasını akrabalarına bağlayan Ayşe Hanım canlı yayında dayısının eşi Sevilay Hanım’a saldırdı ve canlı yayında şok anlar yaşandı. Sevilay Hanım'ın yaptığı açıklamalar üzerine sinirlenen Ayşe Hanım, "Sen benim hayatımı karıştırma. Ben çocuklarım için her şeye katlanıyorum" dedi. Kendini kaybeden Ayşe Hanım, Sevilay Hanım'ın üzerine yürüyüp vurdu.

 

 

CANLI YAYIN KESİLİP, REKLAMA GİRİLDİ

 

Reklam arasından sonra Müge Anlı, Ayşe Hanım'a yüklendi. "Ayşe Hanım Kusura bakmayın ama seni çok iki yüzlü buluyorum" diyen Müge Anlı'ya Ayşe Hanım, "Kusura bakma gerçekten. Hepinizden özür diliyorum" dedi. Anlı, "Kusura bakıyorum" karşılığını verince Ayşe Hanım, "Benim de içim yanıyor" diye konuştu.

 

 

Müge Anlı 


Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi.Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.

Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.

Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6844 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim