• BIST 9735.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 29 °C

Canlı Yayında Şok ANLAR!

Canlı Yayında Şok ANLAR!
Ünlü sunucu,Sharon Osbourn canlı yayında asla beklemediği bir talihsiz kaza yaşadı. The Talk" (Söyleşi) adlı programında konuşurken bir anda takma dişini düşüren 62 yaşındaki Sharon Osbourne durumu kurtarmaya çalıştı.

Ünlü sunucu,Sharon Osbourn canlı yayında asla beklemediği bir talihsiz kaza yaşadı. The Talk" (Söyleşi) adlı programında konuşurken bir anda takma dişini düşüren 62 yaşındaki Sharon Osbourne durumu kurtarmaya çalıştı. "Kahretsin" diyerek elini ağzına götüren Osbourne dişi çıkarıp "Sorun değil, implantlarımdan bir tanesi’ diyerek durumu toparlamaya çalışa da pek başarılı olamadı.Canlı yayında yaşanan şok gelişmeler sosyal medyayı salladı.

Ünlü İngiliz sunucu Sharon Osbourne, iki meslektaşıyla birlikte sunduğu program sırasında tam konuşurken ağzındaki implant dişlerden birinin düştüğünü fark etti.

 "Kahretsin" diyerek elini ağzına götüren Osbourne dişi çıkarıp "Sorun değil, implantlarımdan bir tanesi" dedi ve düşen takma dişi eliyle aldı.  Sonra da seyircilere dönerek "Bunun için bir servet harcadım ve bu diş ağzımdan düştü. Yanında tutkalı olan var mı" diye sordu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1555 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim