• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • Siirt 13 °C

CHP Liderine AK SARAY Şoku!

CHP Liderine AK SARAY Şoku!
CHP liderine Avşar Kızı'ndan tazminat şoku geldi.AK SARAY polemiğine giren iki isim mahkemelik oldu.Hülya Avşar Kemal Kılıçdaroğlu'na 50 BİN TL lik maddi tazminat davası açtı.

AK Saray tartışmaları bitmek bilmiyor.Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine katıldığı programda AK Saray için şok sözler sarfeden Hülya Avşar gündeme bomba gibi düşmüştü.Avşar Kızının açıklamalarından sonra CHP lideri de ünlü sanatçı için şok göndermelerde bulunmuştu.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından sonra Avşar kızı CHP liderinden şikayetçi oldu ve 50 BİN TL lik maddi tazminat davası açtı. Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerinden haberdar olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu konuşmasında ''Herhalde gündemde kalmak için benimle tartışmak istiyor. Meraklanmasın ben onunla tartışmayacağım. Çünkü benimle tartışması ona itibar kazandırmaz. Ona itibar kazandıracak olan saraydır. Sarayında otursun. Ona yine itibar kazandıracak olan Rıza Sarraf'tır. Onu da yanına alsın, genel sekreter yapsın. Yan tarafına Hülya Avşar'ı da alabilir'' dedi.  Kılıçdaroğlu'ndan 50 bin lira manevi tazminat talep etti. Dilekçede, özetle "Avşar, dünyaya mal olmuş, ülkemizin önde gelen ve sayılı sanatçılarındandır. Kamuoyu önünde ölçüsüz ve ağır biçimde aşağılandı. Sanatçı, siyasi ve hayat görüşünü saklamıyor. 30 yılı aşkın sanat hayatı boyunca yaptığı tüm işlerde sevilen sayılan bir sanatçı olması sebebiyle, Avşar'ın bu denli ağır, çirkin ve gerçeğe aykırı bir ithamla yaptığı mesleğe, karakterine ve güvenirliğine hakaret edilmiş, kişilik haklarına saldırılmıştır" dendi.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2600 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim