• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Çok Çılgın Bir Yapımla Bomba Gibi Geliyor!

Çok Çılgın Bir Yapımla Bomba Gibi Geliyor!
Yakışıklı aktör Kadir Doğulu yepyeni bir film ile bomba gibi geliyor.Ünlü oyuncu Fatih Harbiye'den sonra çok iddialı bir yapımla gümbür gümbür geliyor.

SHOW TV ekranlarında yayına gelen Fatih Harbiye adlı dizinin yakışıklı aktörü Kadir Doğulu yepyeni projesiyle gündeme bomba gibi düştü.Yakışıklı aktör dizi biter bitmez yeni adresi belli oldu. Nefes bile almadan yeniden bir dizide yer alacak olan Kadir Doğulu'nun dizisi tutacak mı merakla bekleniyor.

Oyuncu Kadir Doğulu, “Fatih Harbiye” biter bitmez, hiç mola vermeden “Sevdam Alabora” nın çekimlerine başladı. Sevdam Alabora isimli yeni bir dizide baş rol oynayacak olan Kadir Doğulu'ya Elçin Sangu eşlik edecek. Sevdam Alabora'nın ilk fragmanı yayınlandı.Oyuncu Kadir Doğulu, “Fatih Harbiye” biter bitmez, hiç mola vermeden “Sevdam Alabora” nın çekimlerine başladı. Elçin Sangu’yla başrolleri paylaştığı dizi, ocakta ekranda olacak.

Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olunca çareyi kaçmakta bulur... Bu kaçış macerası, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.

 

Kadir Doğulu


Kadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982; Mersin, Türkiye), oyuncu. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir.


İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırmaktadır.

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3413 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim