• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • Siirt 14 °C

Dada Dandinista'da Nihat Doğanlı Atışmalar!

Dada Dandinista'da Nihat Doğanlı Atışmalar!
Ünlü türkücü Nihat Doğan katıldığı bir canlı yayın programında yine çok ilginç anlara sahne oldu.Ünlü türkücü bu sefer yine gündemde oldukça çokça konuşulacağa benziyor.

Ekranların iki sivri dilli ismi ünlü türkücü Nihat Doğan ile başarılı sunucu Okan Bayülgen canlı yayında karşılıklı atıştı.İkili canlı yayında şok anlara sahne oldu.İkili canlı yayında fena atıştı ve akabinde şok görüntüler ortaya çıktı.

Aşıklar Gibi Atıştılar!Dada Dandinista' ya konuk olan ünlü türkücü Nihat Doğan ile Okan Bayülgen'in aşık atışması geceye damgasını vurdu.

Nihat Doğan ile Okan Bayülgen'in aşık atışmasına daha sonra oyuncu Burak Satıbol da katıldı. Devamlı üste çıkan Doğan atışmayı farklı şekilde kazandı. Bu aşık atışması sosyal medyada da büyük yankı buldu.

Nihat Doğan


Nihat Doğan (d. 13 Şubat 1977, İstanbul), Kürt kökenli Türk halk müziği şarkıcısı. 1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.


Nihat Doğan, İstanbul'da doğdu. On bir yaşındayken babasını kaybetti.Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı.[1]Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü.[1] Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı. 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.


22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Büyükderespor'un teknik direktörü olduğunu açıkladı.[3] Fakat Doğan, antrenör diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak Büyükderespor'un teknik direktörü değil.[4] Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Sözleşmeli bir antrenöre sahip bir kulüpte, gerekirse bir yönetici, antrenör kulübede olmasa bile takımın başında yer alabilir." kuralına dayanarak Doğan, yönetici kartıyla sahaya çıktı.Ayrıca Nihat Doğan, kendini muhafazakâr demokrat olarak tanımlamaktadır.
Memleketimin Koyunları Adlı Yeni Bir Kitap Çıkardı.Ve o Kitap Kocaeli Fuarının En İlgi Gören Kitabı Oldu


2014 yılında, Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının yorumlandığı Survivor Panorama programında yorumculuk yapmıştır.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3345 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim