• BIST 9530.47
  • Altın 2477.378
  • Dolar 32.4431
  • Euro 34.6501
  • Siirt 11 °C

Delihanın Yakışıklı Aşkı ile ilgili bomba gelişme

Delihanın Yakışıklı Aşkı ile ilgili bomba gelişme
Atv ekranlarında yeni dizi Racon için tüm hazırlıklar bitti.Güneşi Beklerken dizisi ile yıldızı yanan Hande Doğandemir yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Güneşi beklerken dizisi ile yıldızı parlayan Hande Doğandemir, yeni dizisiyle geliyor. '

Atv ekranlarında yeni dizi Racon için tüm hazırlıklar bitti.Güneşi Beklerken dizisi ile yıldızı yanan Hande Doğandemir yeni dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Güneşi beklerken dizisi ile yıldızı parlayan Hande Doğandemir, yeni dizisiyle geliyor. 'Racon' için Doğandemir, kolları sıvadı.

Güneşi Beklerken’ ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hande Doğandemir’in atv ekranlarında yayımlanacak 'Racon' dizisinde Mehmet Aslantuğ'la başrolü paylaşacağı duyurulmuştu. Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturacağı, senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı TMC Film imzalı dizide Doğandemir’in partneri ise Barış Arduç olacak. Son olarak Deliha filminde rol alan ve Gupse Özay’la aşk yaşadığı iddia edilen Arduç, sektörün parlayan yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Daha önce bu rol için Burak Özçivit’in oynaması gündeme gelmiş ancak yapımcılar yeni bir yüze yeşil ışık yakmıştı. Bu kararda Güneşi Beklerken dizisiyle bir anda şöhreti yakalayan Kerem Bürsin’in başarılı yükselişi de örnek gösterilmişti.

Bu haber toplam 3013 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim