• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Demet Akalın Şoke Eden Banyo İtirafı

Demet Akalın Şoke Eden Banyo İtirafı
Aramızda Kalmasın programına konuk olan Demek Akalın ve Okan Kurt evlilikleri ile ilgili açıklamalarda bulundular. Akalın, programda eşinden izin alarak samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bugün yaptığı açıklamada eşi Okan Kurt'un çok

Aramızda Kalmasın programına konuk olan Demek Akalın ve Okan Kurt evlilikleri ile ilgili açıklamalarda bulundular. Akalın, programda eşinden izin alarak samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bugün yaptığı açıklamada eşi Okan Kurt'un çok güzel yemekler yaptığını belirterek beni yemek yağarak tavladı ve bu çok hoşuma gitti dedi

Güzel bir sohbetin gerçekleştiği programda; Demet Akalın; eşi Okan Kurt’un karakteri ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Eşinin çok titiz olduğunu söyleyen Akalın, Okan Kurt’un günde 3 kere duş aldığını ve kıyafet konusunda da mükemmeliyetçi olduğunu belirtti.
 
Uzun zamandır tatile çıkamadıklarını belirten çift, bunun kimden kaynaklandığını sorgularken eğlenceli dakikalar yaşandı. Ayrıca Demet Akalın’ın çok güzel yemek yaptığını söyleyen Okan Kurt “ Beni yemek yaparak tavladı” dedi.
 
Programda canlı performans da sergileyen Demet Akalın, şarkılarını nasıl seçtiğini, albümünü nasıl hazırladığını anlattı. Albüm çalışmalarında şarkıları okurken kimseyi yanında istemeyen Demet Akalın, enerjinin ve samimiyetin bozulmasından çok korktuğunu belirtti.

Bu haber toplam 3058 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim