• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Siirt 11 °C

Demet Akalın'dan Hira bebeğin sağlığı ile alakalı flaş açıklama!

Demet Akalın'dan Hira bebeğin sağlığı ile alakalı flaş açıklama!
Demet Akalın'dan Hira bebeğin sağlığı ile alakalı flaş açıklama!Akalın Hira bebeğin hastalıiğı ile alakalı son durumunu bildiren açıklama yaptı.

Demet Akalın'ın kızı Hira'da tümor çıkması magazin gündemini sallamıştı.Demet Akalın tümorun iyi olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu.

Kanaltürk'teki 2. Sayfa programına telefonla bağlanan ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızının sağlık durumuyla ilgili şunları anlattı:

 "Kızımdaki tümörün adı hemanjiom. İyi huylu tümör. Beyaz tenli bebeklerin yüzde 80'inde oluyormuş. Normal de küçücüktü ama büyümeye başladı. Çok özel bir bölgede olduğu için çiş ve kakayla sulandı, cıvık yara oldu.

 "AĞLAMA KRİZLERİ OLUYORDU"

 Ağlama krizleri oluyordu, çok zor günler geçirdik. Neyse ilacı bulundu, şu anda tehlikeli bir durum yok. Bebeğimin doktoru Adana'da. Kanser hastanesinin başında Bülent Bey. Hira'nın kullandığı ilaç da kanserli hastalarda uygulanırken yan etkisi olduğu fark ediliyor.

 "GÜLERKEN İÇİM KAN AĞLADI"

 O yan etki de bizim işimize yaradı. Tabii bebeğimin çok ufak olduğu için üç gün hastanede kaldık. Adana'ya gittik. Aslında gülerken eğlenirken içim kan ağlıyordu. Ama şimdi iyiyiz."

Bu haber toplam 2519 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim