• BIST 9079.97
  • Altın 2324.319
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9486
  • Siirt 4 °C

Deniz Seki İle İlgili Bomba Gelişme Seki Kanser Tedavisi...

Deniz Seki İle İlgili Bomba Gelişme Seki Kanser Tedavisi...
Magazin aleminde son zamanların en çok konuşulan süper isimlerinden birisi olan Deniz Seki ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Kanser riski taşadığı öne sürülmekte olan Deniz Seki, tedavi olmak amacı ile mahkemeye başvurdu bu gelişme magazin ale

Magazin aleminde son zamanların en çok konuşulan süper isimlerinden birisi olan Deniz Seki ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Kanser riski taşadığı öne sürülmekte olan Deniz Seki, tedavi olmak amacı ile mahkemeye başvurdu bu gelişme magazin alemine bomba gibi düştü. Uyuşturucu maddesi bulundurmak ve başkalarına temin etmek suçlarından tam tamına 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmakta olan Deniz Seki hakkında şok bir gelişme yaşanıldığı ortaya çıktı.

 

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 sene 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve infaz yasası icabı 3. beş sene hapis yatacak olan Deniz Seki’yi ekonomik olarak da sıkıntılı zamanlar bekliyor. Seki’nin ekonomisi ilk hapse girdiği dönem çok fazla bozulmuş ve şöhretli popçu müzik dünyasına Oldukca borçlanmıştı. Aradan önceki zamanda bu borçlarını konserlerle ödemeye çalışan Seki, daha borçları bitmeden firari duruma düşüp tekrardan hapse girdi.

 

Bu haber toplam 1429 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim