• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Diriliş Ertuğrul İle İlgili Şok Gelişme

Diriliş Ertuğrul İle İlgili Şok Gelişme
Son zamanların en çok konuşulan çok önemli süper dizilerinden birisi olan Dİriliş ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. TRT 1 EKranlarında yayınlanmakta olan Dİriliş Ertuğurul dizisi ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Dir

Son zamanların en çok konuşulan çok önemli süper dizilerinden birisi olan Dİriliş ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. TRT 1 EKranlarında yayınlanmakta olan Dİriliş Ertuğurul dizisi ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanılıyor. Diriliş ertuğrulda neler oluyor? Dİriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili çok önemli gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı.

 


Bu duyuru üzerine yüzlerce kişi TRT'nin yılbaşı nedeniyle diziyi bir hafta ertelemesine tepki gösterdi.

Bir haftadır Diyanet İşleri Başkanlığı başta olmak üzere pek çok kurumdan yılbaşı kutlamalarının Hıristiyan adeti olduğu ve kutlanmasının günah sayılacağına dair duyurular ve açıklamalar yapılıyor. TRT de zaten yılbaşı kutlamalarına artık yer vermiyor.

TRT'nin reytinglerde beklenenin üzerinde bir başarı gösteren ve hem AB hem de Total izleyicide hayli beğenilen dizisi Diriliş-Ertuğrul'un 4. bölümü tam da yılbaşına denk geldi. Çarşamba akşamı dizinin yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu.

Bu haber toplam 2712 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim