• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Dünyaca Ünlü Seksi İsimden Şoke Eden Hamilelik İtirafı

Dünyaca Ünlü Seksi İsimden Şoke Eden Hamilelik İtirafı
Seksiliği ve güzelliği ile dillere peseng olan süper isim Nicola Kidaman, yaptığı çok önemli hamilelik itirafı dünya magazin aleminin gündemini çalkaladı. Süper isim Nicala Kidam anne olmak istediğini belirtti ve umarım hamileyimdir şeklinde çok önemli aç

Seksiliği ve güzelliği ile dillere peseng olan süper isim Nicola Kidaman, yaptığı çok önemli hamilelik itirafı dünya magazin aleminin gündemini çalkaladı. Süper isim Nicala Kidam anne olmak istediğini belirtti ve umarım hamileyimdir şeklinde çok önemli açıklamalarda bulundu.


26 Aralık’ta ülkemizde gösterime girmesi planlanan yeni filmi ‘Paddington’ vesilesiyle Nicole Kidman, Elle dergisinin 2015 Ocak sayısına ilginç açıklamalarda bulundu. Country şarkıcısı Keith Urban’la tanıştıktan sadece 1 ay sonra evlenmeye karar verdiğini açıklayan ünlü oyuncu, ani karar vermeyi sevdiğini ve hissettiği gibi yaşadığını söylüyor.

Kidman ve eşi Urban 2005’te tanıştı. İkili, bir süre sonra birlikte olmaya başladı ve işler ciddiye binince 2006 mayısında nişanlandıklarını People dergisine açıkladı. Bir ay sonra ise evlendiler. Çiftin Sunday Rose ve Faith Margaret adını verdikleri iki kızları oldu ancak 47 yaşındaki aktris yeniden anne olmak istiyor.

Bu haber toplam 1364 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim