• BIST 9938.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 30 °C

Ebru Gündeş Hakkındaki Boşanma İddialarına Ateş Püskürdü ve ..

Ebru Gündeş Hakkındaki Boşanma İddialarına Ateş Püskürdü ve ..
Ebru Gündeş Hakkındaki Boşanma İddialarına Ateş Püskürdü ve .. Ebru Gündeş'in eşi Rıza Zarrab'ın çıkan tapelerinden sonra aralarının açıldığı ve Ebru Gündeş'in Zarrab'dan boşanmak istediği iddia edildi. Gündeş kendisi hakkında ortaya atılan iddiaya ilgili

Siirt Ajans Ebru Gündeş Hakkındaki Boşanma İddialarına Ateş Püskürdü ve .. Ebru Gündeş'in eşi Rıza Zarrab'ın çıkan tapelerinden sonra aralarının açıldığı ve Ebru Gündeş'in Zarrab'dan boşanmak istediği iddia edildi. Gündeş kendisi hakkında ortaya atılan iddiaya ilgili sosyal medyadan cevap verdi. Peki Boşanacaklar mı?


Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programında ŞOK bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programı bu hafta Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanacağını iddia ederek gündeme bomba gibidüştü.

Ebru Gündeş Hakkındaki Boşanma İddialarına Ateş Püskürdü ve ..


Programda herkesi şaşırtan iddiaya göre Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın tepelerinden sonra aralarının açıldığı ve boşacakları ifade edildi. Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'ın tapelerinden çıkan "En güzellerini bana ayır" sözüne öfkelenerek boşanma kararı aldığı iddia edildi.


Fakat eşi Reza Zarrab'ın, Ebru Gündeş'i tehdit ederek çocuğu göstermeyeceğini söyleyerek kararından vazgeçirmeye çalıştığı da iddialar arasındaki yerini aldı. Ünlü şarkıcının bu konu akkında ne söyleyeceği ise merak konusu haline geldi.

Bu haber toplam 6401 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim