• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Efsane Film Bomba Gibi Geliyor!

Efsane Film Bomba Gibi Geliyor!
Efsane Film Bomba Gibi Geliyor!Efsane film James Bond yepyeni çekimleri için kolları sıvadı.Londra’da çekimlerine start verilen film için İtalya’nın başkenti Roma’da devam edilecek.James Bond severlerini oldukça yakından ilgilendiren gelişme ve çekimler g

SİİRTAJANS.COM- Efsane film James Bond yepyeni çekimleri için kolları sıvadı.Londra’da çekimlerine start verilen film için İtalya’nın başkenti Roma’da devam edilecek.James Bond severlerini oldukça yakından ilgilendiren gelişme ve çekimler gündeme bomba gibi düştü.

James Bond 24. Film serisi için start verildi.Çekimleri Londra’da başlayan ve Roma’da devam eden film oldukça sevenlerini meraklandırdı.James Bond bomba gibi geliyor. 24’üncü James Bond filminin aksiyon sahneleri için Roma’ya gidecek olan ekibin çekimleri şehrin en popüler noktalarından birisi olarak kabul edilen Corso Vittorio Emanuele II’de gerçekleştireceği bildirildi.19 Şubat’ta başlayıp, 12 Mart’ta son bulması planlanan filmin İtalya çekimlerinde James Bond karakterini canlandıran Daniel Craig bulunmayacak ve çekimler için ekibin bir sonraki adresi ise Dünya Miras Listesi’nde bulunan Caserta Sarayı olacak.

Yönetmenliğini Sam Mendes’in yapacağı ve henüz adı açıklanmayan filmin 2015’in son aylarında vizyona girmesi bekleniyor.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim