• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Siirt 8 °C

Ekranlarda Işıl Rençber rüzgarı esecek!

Ekranlarda Işıl Rençber rüzgarı esecek!
Ekranlarda Işıl Rençber rüzgarı esecek!Efsane file bekçisi Rüştü Rençber'in güzel eşi Işıl Rençber ekranlarda boy gösterecek.

Efsane file bekçisi Rüştü Rençber'in güzel eşi Işıl Rençber ekranlarda boy gösterecek.Güzeliği dillere destan olan Işıl Rençber'de ekranlara adım atıyor.

Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber'in güzelliği ve şıklığıyla davetlerin aranılan ismi olan eşi Işıl Reçber, moda programında jüri üyesi oluyor... Caner Erdem'in yapımcılığını üstlendiği Patron adlı yarışma, hafta içi her gün Star TV'de ekrana gelecek... Show TV'nin son dönemdeki fenomen yarışması Bu Tarz Benim'den farklı olarak Patron'da genç kızlar değil, terziler jüriden oy almaya çalışacak...
Acun'la anlaştı iddiası

Işıl Reçber'e programda modacı Hakan Akkaya eşlik edecek. Oya Aydoğan'a da teklif gittiği ancak sabahları magazin programı sunduğu Beyaz TV'den izin alamadığı öğrenildi. "Bu güne kadar doğru anı bekledim. Artık bunu yapmamın zamanı geldiğine inanıyorum" diyen Reçber, Bu Tarz  Benim yarışmasındaki yorumları çok konuşulan Nurella lakaplı modacı Nur Yerlitaş'a rakip olacak... Öte yandan Bu Tarz Benim'i Acun Ilıcalı'nın tv8'e transfer ettiği TV kulislerinde konuşuluyor.

 

Bu haber toplam 3952 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim