• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 19 °C

Eser Yenenler ile İbrahim Büyükaktan Şok Gelişme

Eser Yenenler ile İbrahim Büyükaktan Şok Gelişme
Aralarında su sızması bile olamaycak olan üç adamdan Eser yenenler ile ibrahim büyükakın arası kilo sebebi ile açıldı mı? çok başarılı süper ikili İbrahim Büyükak kilo vermesine engel olan eseri gördüğünü belirtti ve yakın arkadaşını bu konuda eleştirdiği

Türkiyenin en çok izlenen en başarılı süper isimerinden bazıları olan İbrahim Büyükak ve Eser YEnenler arasında kilo girdi bu çok önemli gelişmeler gündemde çok konuşulacağa benziyor. iBRahim büyükak aslında tm sorumlunun ESER Yenerler olduğu söylediği iddia edildi bu gelişme sosyal medyayı çalkalaı.


TV8 ekranlarında yayına gelen 3 Adam adlı eğlence programının ünlü sunucularından İbrahim Büyükak çok yakın arkadaşı Eser Yenenler ile ilgili şok açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

İbrahim Büyükak yakın arkadaşı Eser Yenenler için hem şişko hem de kıskanç ifadeleriyle gündemde bomba etkisi yarattı.

Alışverişte gazetecilere yakalanan İbrahim Büyükak çocukluk arkadaşı, iş arkadaşı aynı zamanda ev arkadaşı olan Eser Yenenler hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Eser Yenenler'in kendisine sürekli diyetini bozdurduğunu söyleyen İbrahim Büyükak şaka yollu Eser Yenenler'e takıldı. Eser Yenenler'in yanlış beslenme tarzından kendisinin çok etkilendiğini ve sürekli diyetini bozduğunu söyleyen İbrahim Büyükak, Eser Yenenler'e 'şişko ve kıskanç' yakıştırması yaptı.

3 Adam'ın sunucusu İbrahim Büyükak Eser Yenenler hakkında şok açıklamalarda bulundu. Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam programını sunan İbrahim Büyükak alışveriş yaparken magazincilere yakalandı. Eser Yenenler ile aynı evi paylaşan İbrahim Büyükak şaka yollu Eser Yenenler'i eleştirdi. Eser Yenenler yüzünden sürekli diyetini bozduğunu söyleyen İbrahim Büyükak Eser Yenenler'e 'hem şişko hem kıskanç' dedi. Eser Yenenler yüzünden yanlış beslendiklerini söyleyen İbrahim Büyükak arkadaşına veryansın etti.
 
Üç Adam adlı televizyon programıyla ekranlarda olan İbrahim Büyükak önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı. Kilolarıyla sempatik bulunan Büyükak, günlük hayatında sürekli tercih ettiği  spor kıyafetleriyleydi. Diyette olduğu bilinen oyuncu,  magazin muhabirleri tarafından verdiği kilolar sorulunca arkadaşı Eser Yenenler’e sitem etti.

Bu haber toplam 3630 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim