• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 20 °C

Eser Yenenler'e Hacker ŞOKU .. Twitterinden Eser kalmadı ..!!

Eser Yenenler'e Hacker ŞOKU .. Twitterinden Eser kalmadı ..!!
Eser Yenenler'e Hacker ŞOKU .. Twitterinden Eser kalmadı ..!! Sevilen yarışma pıroğramı Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programının juri koltuğunda yerini alan ve ‘3 Adam’ isimli şov programının sunucuları arasında yer alan oyuncu Eser Yenenler’in Twitter

Siirt Ajans  Eser Yenenler'e Hacker ŞOKU .. Twitterinden Eser kalmadı ..!! Sevilen yarışma pıroğramı Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programının juri koltuğunda yerini alan ve ‘3 Adam’ isimli şov programının sunucuları arasında yer alan oyuncu Eser Yenenler’in Twitter hesabı hacklendi. yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düştü.

 Eser Yenenler'e Hacker ŞOKU .. Twitterinden Eser kalmadı ..!! Dün akşam Yenenler’in hesabından “Bu dünyâya hayvanlar gibi eğlenmeye gelmediğimizin farkındayım. Peki neden eğlence ile oyalıyorum insânları”, “Biz onları oyalarken, bilim günden güne ilerliyor. Bizde ise hep aynı tekerlemeler, mâneviyât satıcılıkları”, “Kırın artık zincirlerinizi. Mâneviyâtınızı bilim, san’ât, felsefe üzerine yeniden inşâ edin” şeklinde ve buna benzer şeklinde bir çok tweetler atıldı.


Yenenler’in arkadaşı İbrahim Büyükak da, ünlü oyuncunun hesabının hacklendiğini Twitter adresinden tüm hayranlarına ve takipcilerine duyurdu.

Bu haber toplam 5802 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim