• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 18 °C

Esra Erolda NEVRUZ Şoku adeta sosyal medyayı çalkaladı

Esra Erolda NEVRUZ Şoku adeta sosyal medyayı çalkaladı
ATV ekranlarının çok ama çok sevilmekte olan çok önemli programlarından birisi olan ve Esra Erolun sunmuş olduğu izdivaç programı ile ilgili flaş gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Sunucu Esra Erol, nevruz hanım artık yayında olmayacak, bunu buradan

ATV ekranlarının çok ama  çok sevilmekte olan çok önemli programlarından birisi olan ve Esra Erolun sunmuş olduğu izdivaç programı ile ilgili flaş gelişmelerin yaşanıldığı ortaya çıktı. Sunucu Esra Erol, nevruz hanım artık yayında olmayacak, bunu buradan açıklamanın nedeniyurt dışından ve yurt içinden gelecek olan talipleri artık gelmesin, çünkü Nevruz Hanım özel nedenlerden dolayı aramızda olmayacak. Bunu ona bizzat kendim söyleyeceğim diyerek bilgilendirme yaptı.


ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un sunduğu evlilik programında çok konuşulan Nevruz programdan çıkarıldı.

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Esra Erol'la evlilik programında konuşmaları, tavrıyla neredeyse hergün haber olan Nevruz adlı gelin adayı artık programda olmayacak.

Bugünkü yayının son anlarında açıklama yapan Esra Erol Nevruz'un gelecek taliplerine seslenerek zahmet etmemeleri gerektiğini, artık Nevruz'un programda olmayacağını açıkladı.

Sosyal medyada birçok kişi "Nevruz neden yok, Nevruz'a ne oldu?, Nevruz Esra Erol'dan ayrıldı mı?, Nevruz Esra Erol evlilik programından kovuldu mu?"

TARKAN ALBÜMÜNÜ ÖPÜP BAŞINA KOYDU

Geçtiğimiz günlerde kendisine hediye edilen Tarkan albümünü görünce ağlayan ve stüdyonun ortasında diz çökerek albümü öpüp başına koyan Nevruz, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

"TANIMADIKLARIMIN GÖZLERİNE BAKAMAM"

Programın dün yayınlanan bölümünde de kendisi için gelen talibinin "Gözlerimin içine bakarak bana 'hayır' demeni istiyorum" şeklindeki önerisi karşısında şaşırıp kalan Nevruz, "Tanımadıklarımın gözlerine bakamam. Burda Türk filmi çevirmiyoruz" diyerek bu teklifi reddetti.

ATV ekranlarında ünlü sunucu Esra Erol’ un sunumu ile gerçekleşen izdivaç programının sözleri, kendinden emin tavırları ve gelen her talibini geri çevirmesi ile popüler olan gelin adayı Nevruz hanım, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Damat adayı Nihat bey, gelin adayı Nevruz hanım'a Tarkan’ın yeni albümünü hediye olarak getirdi. Megastar Tarkan’a hayranlığı ile bilinen Nevruz hanım, Tarkan’ın yeni albümü 'Ahde Vefa' yı görünce gözyaşlarına engel olamadı.
Tarkan’ın albümünü eline alana Nevruz hanım bir anda stüdyonun ortasına gelip dizlerinin üzerine çöktü ve albümü öpüp alnına koydu.

 

Esra Erol, mutluluğu her halinden belli olan Nevruz hanıma, bu hediye üzerine gelen talibi ile çay içebileceğini söylese de Nevruz hanım yine ret cevabı verdi. Tarkan’la çay içmek istediğini söyleyen Nevruz hanım’ın mutluluğunu gösterme şekli oldukça dikkat çekiciydi.

 


Esra Erol'un sunumuyla ATV'de izleyiciyle buluşan evlilik programında gergin anlar yaşandı. Programda, kendisine yöneltilen eleştirilere sinirlenen gelin adayı Nevruz, 'Damat adayları gelmesinler, ben mi diyorum gelsinler diye, bu ikinci geleni istemiyorum. Gelse de paravanı açtırmayacağım' dedi.

Gelin adayının bu sözleri üzerine Esra Erol çok sinirlendi. Erol, “Damat adayına paravanı açtırmayacaksan, ben de bu karşılaşmayı yapmıyorum” diyerek gelin adayını stüdyodan çıkarttı.

Esra Erol loca adaylarından Yasin'e çok benzeyen ve 1 yıl önce hayatını kaybeden Hakan'ın annesi Yıldız teyze stüdyoya geldi.Kaybettiği oğlunun yerine koyduğu Yasin'e ulaşmak için çok çaba gösterdiğini söyleyerek, vefat eden oğlunun en sevdiği yemekleri getirdiğini gözyaşlarıyla dile getirdi.

 

Yasin ve Yıldız teyzenin bu hüzünlü buluşması başta sunucu Esra Erol olmak üzere, locadaki adayların duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Oğlunu 1 yıl önce kaybettiğini anlatan Yıldız teyze, Yasin'i çok sevdiğini ve onu manevi oğlu gibi gördüğünü söyleyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Esra Erol ‘4 ay önce ikinci kez anne oldunuz, ama inceciksiniz. Nasıl başarıyorsunuz?’ sorusuna  cevap verdi.

‘Ben çok diyet yapamam. Çünkü troid rahatsızlığım var. Sağlıklı besleniyorum. Her gün 30 dakika ip atlıyorum. Kilo vermemi ip atlamaya borçluyum.'

 

Bugün Esra Erol'da gelin ve damat adayının dışarda birlikte görüntülendiği bir görüntü canlı yayında izleyiciler ile paylaşıldı. Başarılı sunucu Esra Erol bu duruma tepkisini belli ederek, program konuklarının artık yayında olmayacaklarını bu sözler ile dile getirdi.

 

Esra Erol: "Bu fotoğraflardan sonra ben nasıl sizlere talip gelen kişileri nasıl buraya çıkarabilirim, kaçak göçek gizli hiçbir şey istemiyorum, yazışmalarınız, fotoğraflarınız buraya gelirse, yayınladığım gün programdan göndereceğim, açıkçası tek bir geçit yok. Bundan sonra bu şekilde olacak. Burada belli kurallar var. İnsanlar buraya gelerek bir emek veriyor. Konuklarımız programa çıkmak için günlerce heyecanla bekliyor. Bunlardan dolayı, loca arasında gizli görüşmeler varsa ve bu gizleniyorsa gelen ihbarları yayınlayıp, programdan göndereceğim." dedi.

 

Esra Erol'da evlilik programına katılan ve taliplerimin 3. köprü ayağında oturmalarını tercih ederim diyerek sosyal medyanın diline dolanan gelin adayı Nevruz yine şaşırttı. Şimdiye kadar yaptığı evliliklerinin formalite gereği olduğu vurgulayan Nevruz, biten evliliklerinde hiç cinsellik yaşamadığını belirtti.Vajinismus olduğunu söyleyerek herkesi şaşkına çeviren Nevruz yeni talibiyle de görüştü. Sunucu Esra Erol ise yaşadığı bu sorunun tedavisi için gerekli yardımı yapabileceğini söyledi.Esra Erol'da evlilik programına katılan ve taliplerimin 3. köprü ayağında oturmalarını tercih ederim diyerek sosyal medyanın diline dolanan gelin adayı Nevruz yine şaşırttı. Şimdiye kadar yaptığı evliliklerinin formalite gereği olduğu vurgulayan Nevruz, biten evliliklerinde hiç cinsellik yaşamadığını belirtti.Vajinismus hastalığı taşıdığını söyleyerek herkesi şaşkına çeviren Nevruz yeni talibiyle de görüştü. Sunucu Esra Erol ise yaşadığı bu sorunun tedavisi için gerekli yardımı yapabileceğini söyledi.Vajinismus, kadınlarda görülen cinsel bir işlev problemidir.

 


Vajina girişini çevreleyen pelvis kaslarının istem dışı kasılarak cinsel birleşmede acı ve ağrıya neden olması veya bu sebeple cinsel birleşmenin hiç gerçekleşememesi şeklinde tanımlanabilir. Kasılmalar, cinsel birleşme dışında jinekolojik muayene esnasında ve vajina içine tampon yerleştirme durumlarında da ortaya çıkabilir. Öte yandan vajinismus; fiziksel bir engel olmamasına rağmen kadının korku, kaygı ve endişelerinden dolayı cinsel ilişkiye izin vermemesi, verememesi olarak ifade edilebilinir.Vajinismusun, öncelikle fiziksel bir engelden dolayı (disparoni veya benzeri durumlar için) olup olmadığı araştırılır. Bu araştırmada jinekologa veya ilgili alanda uzman kişilere başvurulur. Fiziksel bir engelin olmadığı tespit edildikten sonra psikoloji ve terapi konusunda uzman olan kişilere başvuruda bulunulur ve hastalığın kesin tanısı konulur.

ATV

atv, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanalıdır. Genel merkezinin bulunduğu Türkiye'de ve tüm Avrupa ülkelerinde izlenebilmektedir. 4 Eylül 2013'ten itibaren 16:9 geniş ekran formatına geçmiştir.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan gelin ve damat adayları ile 10 yıldır ekranlarda fırtına gibi esen Esra Erol Tv ler de Oba makarna firmasının reklam yüzü oldu.Aldığı 3 milyon Tl için yapılan Spekülasyonlara son noktayı koydu.ATV'nin sevilen izdivaç programını sunan Esra Erol farklı kültürlerine uyarlanmış tarifleriyle makarna pişirdiği 45 saniyelik film için 3 milyon TL ödendiği iddia edildi.Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan ve sinirlerine hakim olamayan güzel sunucu Esra Erol bu kadar çok parayı kazanmak için Messi olmak lazım değil diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Esra Erol'a dünyanın farklı ülkelerinin farklı kültürlerine uyarlanmış tarifleriyle makarna pişirdiği 45 saniyelik film için 3 milyon TL ödendiği iddia edildi. Bu rakamların ‘hayal ürünü’ olduğunu söyleyen ünlü sunucu sosyal medyadan şunları yazdı;'Bu rakamların hayali olması, hakkımda çok şükür konuşulacak şeylerin bu olması, yolumdan sapmadan, şöhret denen kavramdan her daim uzak olmam, başladığım günden bugüne hep aynı olmam aslına bakarsanız, bugün kendi adıma övünülecek şeydir. Bu rakamları alanlar yok mu? Var ama onun için Messi olmak lazım ama o yetenek bende yok.'
 Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan gelin ve damat adayları ile yıllardır izlediğimiz ünlü sunucu şimdide makarna reklamı ile tv lerde görülmeye başladı.Atv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen izdivaç programını sunan Esra Erol oğlu ile beraber oynadığı Oba Makarna Reklamından 3 Milyon TL kazandığı öğrenildi. Reklam filmi dünyada ki farklı farklı ülkelerin kültürlerine göre hazırlanmış tarifler ile makarna pişiren Esra Erol makarna reklamında aldığı para ile yok artık dedirtti.Erol'un dünyanın farklı ülkelerinin farklı kültürlerine uyarlanmış tarifleriyle makarna pişirdiği 45 saniyelik spotun yapım süreci 25 Film imzası taşıyor.

 

2015'in son günlerinde bir sürpriz yaparak makarna firması ile anlaşan ve 3 milyon TL'lik ücretle sosyal medyada adından bir hayli söz ettiren Esra Erol'un reklam yüzü olduğu makarna reklam filmi ' Esra Erol'la Dünya Turu'nu yayınladı.

45 SANİYEDE 3 MİLYON

Erol'un dünyanın farklı ülkelerinin farklı kültürlerine uyarlanmış tarifleriyle makarna pişirdiği 45 saniyelik spotun yapım süreci 25 Film imzası taşıyor.

Elele kadın ödülleri 2015 sahiplerini buldu Bu yıl ödüle Ünlü sunucu esra Erol layık görüldü.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Esra Erol 2015 yılın kadını ödülünü aldı.verdiği 20 kilo ile ilgili o açıklamaları yaptı.Türkiye'de izdivaç programı denilince akla gelen ilk isim olan Esra Erol geçtiğimiz aylarda 2.bebeğini dünyaya getirdi.Bu hamilelik süresinde aldığı kiloları vermek için uğraşan güzel sunucu 2 ayda 20 kilo birden vererek yeniden fit vücuda kavuştu.kavuştu. Elele Avon Kadın Ödülleri 2015” görkemli bir törende yılın kadını ödülünün sahibini buldu.

 

OBA Makarna’ya iki ödül birden

Makarna sektöründe Türkiye’nin en büyük üretim ve satış kapasitesine sahip olan OBA Makarna, ''Anadolu Kaplanları-Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi'' ödül töreninde “İhracatını en fazla artıran 5 şirket” kategorisinde birincilik ve “Cirosunu en fazla artıran 5 şirket” kategorisinde ikincilik ödülü alarak Gaziantep’in göğsünü kabarttı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılımıyla gerçekleştirilen törende OBA Makarna adına ihracat ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü alırken, ciroda elde ettiği ikincilik ödülünü ise Yönetim Kururlu Başkan Yardımcısı Alpaslan Özgüçlü aldı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Ekonomist Dergisi işbirliği ve Turkcell'in desteğiyle bu yıl 9. kez düzenlenen ''Anadolu Kaplanları-Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi'' araştırmasının ödül törenine OBA Makarna iki dalda aldığı ödülle damgasını vurdu.
Törende “İhracatını en fazla artıran şirket” ödülünü alan OBA Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü yaptığı konuşmasında, Türkiye’de son 10 yılda yaşanan pozitif gelişmelere dikkat çekti. Özgüçlü, istikrarın ve son 10 yılda başarıyla uygulanan ekonomi politikalarının ve aktif dış politikanın, yatırımın ve ihracatın önünü açtığını dile getirdi.

OBA, Türkiye’nin 1’inci dünyanın 2’nci makarna üreticisi

Konuşmasında OBA Makarna’nın büyüme süreci hakkında katılımcılara bilgi veren Özgüçlü, “Bu anlamlı günde başarıya giden yolu kısaca özetlemek gerekirse” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “1966 yılında kurulan OBA, 2011 yılında 50 milyon avro yatırımla 110 bin metrekare alana kurulan yeni tesislerimiz ile ülkemizin en büyük üretim ve satış kapasitesine sahip en genç fabrikasıdır. OBA Makarna bugün itibarıyla üretim ve satış kapasitesi olarak Türkiye’nin 1. ve dünyanın 2. makarna üreticisidir. Ülkemizin toplam makarna ihracatının yüzde 20’sini biz yapıyoruz. Yani ihraç edilen her 5 paket makarnanın 1 paketi OBA’dır.”

İrmik ihracatının yüzde 50’sini biz gerçekleştiriyoruz

OBA Makarna’nın yalnız makarna değil irmik ihracatında da önemli bir paya sahip olduğunu kaydeden Özgüçlü, “Ülkemizin irmik ihracatının yüzde 50’sini yine biz yapıyoruz. Yani her 2 kilogram irmiğin 1 kilogramını OBA ihraç etmektedir. İhracattaki başarıda kaliteli üretimimiz, kaliteli hizmet ve istikrar en önemli etkenlerdendir” dedi.

Genç ekibim ve bu ekibin genç lideri Alpaslan Bey’e teşekkürler

Büyüme sürecinde ekip olma bilincine ve liderliğin önemine işaret eden Özgüçlü, “İhracattaki başarıda özverili ve planlı çalışmalarıyla katkı sağlayan ekibimiz ve bu ekibin genç lideri Genel Müdürümüz oğlum Sayın Alpaslan Özgüçlü’ye huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasının son bölümünde Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için azimle çalışacaklarını ifade eden Musa Özgüçlü, konuşmasını şöyle tamamladı: “Hükümetimizin son 10 yıldaki ekonomik ve siyasi istikrarının önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğini öngörüyoruz. Bizler sektörümüzdeki dünya devlerinden İtalya ile başabaş rekabet ediyoruz. Hükümetimizin vereceği destekle 2023 yılı vizyon ve hedeflerine ulaşmak için azim ve istekle çalışacağımızı belirtmek isterim.
Bizleri bu vesileyle bir araya getirip bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Ekonomist Dergisi yönetimi ve ekibine teşekkür eder, beni dinleme nezaketinde bulunduğunuz için şahsım ve şirketimiz adına şükranlarımı sunarım.”

 

Makarnamızı Nasıl Pişirelim?

İki farklı makarna pişirme yöntemi bulunmaktadır.

Süzme
En sık uygulanan yöntemdir. Haşlanacak makarnanın miktarına göre, 8-10 misli su kullanılır. Yapışmayı önlemek için 500 gramlık bir paket makarnaya, en az bir çorba kaşığı tuz, 2 çorba kaşığı sıvı yağ veya margarin eklenir. Makarnalar, kaynayan suya atılır. Farklı zevklere göre istenen kokuyu ve lezzeti sağlamak için, kaynayan suya sarımsak, defne yaprağı, fesleğen, çeşitli baharatlar, tarhun, dereotu, kişniş otu veya soğan konabilir. Makarnaların birbirine yapışmasını önlemek için, suya atılmasından itibaren ara sıra tahta bir kaşıkla karıştırılması gerekmektedir. Tencerenin kapağı kapatılmamalı, metal kaşık kullanılmamalıdır.Genelde pişirme süresi 10-12 dakikadır.Italyan usulü pişirmede, makarnaların diri olması için 9-10 dakika haşlamak yeterlidir. Pişen makarna süzülerek, ılık suyla yıkanır. Makarna asla soğuk suyla yıkanmamalıdır.Süzülen makarna, biraz yağ, tuz ve karabiber eklenerek hafif ateşte ısıtılır. Önceden hazırlanan sos eklenerek servis yapılır. Makarna salatası yaparken, süzülen makarnayı tekrar ısıtmaya gerek yoktur.

Demleme
Özellikle vitaminli makarna pişirirken, makarnanın vitamin değerlerinin kaybolmaması amacıyla kullanılan bir yöntemdir. 500 gramlık bir paket makarna için, 1.5 litre su kaynatılır. Kaynayan suya atılan makarnalar, suyunu çekene kadar demlendirilerek pişirilir. Makarnaların birbirlerine yapışmasını önlemek için, suya atılmasından itibaren ara sıra tahta bir kaşıkla karıştırılması gerekmektedir. Tencerenin kapağı kapatılmamalı, metal kaşık kullanılmamalıdır. Pişen makarnanın üzerine, 2 bardak ılık su dökülüp çalkalanır ve dirileşmesi sağlanır. Sonra süzülür. Içine, yağ, tuz ve karabiber eklenerek hafif ateşte ısıtılır. Önceden hazırlanan sosla servis edilir.


Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre izdivaç programlarının kraliçesi kabul edilen Esra Erol, 2 ayda tam 20 kilo verdi! "Yılın Kadını" ödülünü aldığı gece eski formuna kavuştuğu görüşen sunucu, bunu ekmek, makarna ve pilavdan uzak durarak başardığını dile getirdi.

Yılın kadını Esra Erol...

“Elele Avon Kadın Ödülleri 2015” görkemli bir törenle sahiplerini buldu.

Kendi alanlarında önemli başarılan elde eden oyuncu, yazar, girişimci, şarkıcı, gazeteci, bilim kadını, sporcu gibi meslek gruplarıyla sosyal sorumluluk projeleri, güzel sanatlar gibi 10 farklı kategoriden 49 başarılı ismin aday olduğu ödül gecesinde 'Yılın Kadını' ödülü Esra Erol'un oldu...

 Ekranların en çok izlenen izdivaç proğramı sunucularından birisi olan Esra Erol 2. bebeği olan Ömer'in 40 gün donra yeni fotoğrafını paylaştı bakın ne yazdı.Geçtiğimiz aylarda oğlunu dünyaya oğlunu getiren ünlü sunucu Esra Erol oğlunun fotoğrafı ile gündeme geldi. Oğlu Ömer'in fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Erol, altına "İşte benim Ömer" notunu düştü.Baba Ali Özbir de aynı fotoğrafı "Ömer Paşa'm aynı ben değil mi arkadaşlar" notuyla paylaştı. Ayrıca Esra Erol'un minik bebeği Ömer Erol'un görüntüleri canlı yayında ilk kez ekrana getirildi.


Televizyonun başarılı yıldızı Esra Erol, 21 Kasım 2015 günü ikinci kez anne olmuştu. Esra Erol - Ali Özbir çifti, 3260 gr ağırlığında ve 53 cm boyunda dünyaya gelen bebeklerine Ömer Erol adını verdi. Erol'un doğumunu tıp dünyasının başarılı ismi doktor Fevzi Şen gerçekleştirdi.Doğumdan sonra kısa bir süre ara verdiği programına geri dönen Esra Erol'un minik bebeği Ömer Erol'un görüntüleri canlı yayında ilk kez ekrana getirildi. Instagram hesabında Ömer Erol'un fotoğrafını yüzünü gizleyerek yayınladığı için takipçilerinden sitem aldığını söyleyen Esra Erol "Aslında İdris Ali'de olduğu gibi Ömer'i de bir müddet sonra ekrana çıkartmayı düşünüyordum ama madem sitem ettiniz; kendi seçtiğim fotoğraflardan sizler için bir video hazırladık. Biz de tıbben bizden nasıl renkli gözlü bebek çıktığını anlayamadık ama dedeler hep renkli gözlü. Eşimi arayan herkes 'İdris Ali'ye mi yoksa sana mı benziyor' diye soruyormuş. Eşim 'Karayağız bir çocuk' yanıtını verse de Ömercik de ağabeyi gibi sarı bir çocuk" ifadelerinde bulundu.


AĞABEYİ GİBİ SARI BİR ÇOCUK

Instagram hesabında Ömer Erol’un fotoğrafını yüzünü gizleyerek yayınladığı için takipçilerinden sitem aldığını söyleyen Esra Erol; “Aslında İdris Ali’de olduğu gibi Ömer’i de bir müddet sonra ekrana çıkartmayı düşünüyordum ama madem sitem ettiniz; kendi seçtiğim fotoğraflardan sizler için bir video hazırladık.
Biz de tıbben bizden nasıl renkli gözlü bebek çıktığını anlayamadık ama dedeler hep renkli gözlü. Eşimi arayan herkes ‘İdris Ali’ye mi yoksa sana mı benziyor’ diye soruyormuş. Eşim ‘Karayağız bir çocuk’ yanıtını verse de Ömercik de ağabeyi gibi sarı bir çocuk.” ifadelerinde bulundu.

Türyede İzdivaç proğramı nedilince akla geln ilk isim olan güzel sunucu esra erol 2. bebeği sonrasında reklam teklifleri gelmeye başladı doğum bereketli geldi.ATV'deki evlilik proğramını sunan güzel sunucu Esra Erol 1 milyon 100 bin lira maaş alınca dudakları adeta uçurttu.Esra Erol paraya para demiyor Esra Erol doğumdan sonra ekrana döndü reytingleri tekrar coşturdu. lohusa yatağından kalktı ve reklam filmi için kamera karşısına geçti.

ATV'deki evlilik programının sunucusu Esra Erol ayda 1 milyon 100 bin lira maaş alıyor. Programın yapımcısı olan Esra Erol'un eşi Ali Özbir'e de ayda 1 milyon 100 bin TL daha ödeniyor.Geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getiren Esra Erol lohusa yatağından kalktı ve reklam filmi için kamera karşısına geçti. Erol’un reklam filminden aldığı ücretin 1 milyon dolar olduğu öğrenildi. 2.Bebeğinin doğumu nedeniyle ekranlara veda eden lohusalık bittikten sonra geleceği gün belli olan esra erol mesaj yolladı.Son zamanların en büyük çıkışını yapan esra eroldan yeni mesajlar gelmeye başladı ne zaman geleceği hakkında bilgi verdi.Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan son yıllarda yaptığı izdivaç programı ile yıldızı parlayan ünlü sunucu esra erol geçtiğimiz haftalarda yaptığı başarılı bir doğum ile erkek evladı dünyaya geldi.14 aralık pazartesi ekranlara yeniden merhaba diyecek Esra Erol önümüzdeki pazartesi günü yeniden ekrana dönüyor. Esra Erol instagram hesabından ise bebeğinden iki yeni fotoğraf paylaştı.


Esra Erol anne olmanın keyfini yaşarken bebeğiyle olan son fotoğrafını instagram hesabından bir notla paylaştı. 'Hamd olsun yaşadığım' duygulara diyen Esra Erol, bebeği Ömer'e sarılırken çekilen fotoğrafını yayınladı.ATV'deki programına ara vererek doğum yapan Esra Erol önümüzdeki pazartesi günü yeniden ekrana dönüyor. Esra Erol instagram hesabından ise bebeğinden iki yeni fotoğraf paylaştı.Esra Erol'un doğumdan sonra paylaştığı fotoğraflardan biri büyük oğlu İdris Ali ve bebeği Ömer'den oldu.

ESRA EROL VE BEBEĞİ
Esra Erol instagram hesabından paylaştığı bebeğiyle olan fotoğrafına ise duygusal bir not ekledi. Esra Erol bebeğiyle olan bu fotoğrafının yanına şunları yazdı;

 

-"Yaşamın, mucizenin yaşandığı anlarda ki hisleri tarif etmek kolay değil... Sadece sevincim de bile gözyaşı var ne yollardan geçtim, ne süreçler atlattım. Boğazım düğüm düğüm olduğunda bile anlatamadım yaşadığım acıyı,kendimi üzerken çevremi üzmemeye özen gösterdim. Sanıldığı kadar güçlü değilim aslında bi tarafım hep kırılgan.Ama tevekkül ettim sabrettim ve herzaman olduğu gibi yaradana sığındım hamd olsun bugüne, hamd olsun bu yaşadığım duygulara. Ömer'imi kucakladım ya binlerce şükür, iki kolumda evlatlarım. İkiside Allahımın emanetleri. Evdeki düzen, yeniden öğrendiklerimle çok şükür daha iyiyim."

ESRA EROL NE ZAMAN DÖNÜYOR?

Esra Erol ATV'deki evlilik programını Nilgün Belgün'e emanet ederek doğuma gitmişti. Ünlü sunucu programına 14 Aralık pazartesi günü dönüyor. Evlilik programının perşembe günü yayınlanan son bölümüne de telefonla bağlanmıştı.Geçtiğimiz haftalarda programına doğum izni nedeniyle veda eden Esra Erol'den herkesi çok sevindiren haber geldi. 2. kez annelik heyecanını yaşayan ,esra erol bebeğini dünyaya getirdi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir mesaj paylaşan ünlü sunucu Esra Erol sevenlerine duygu dolu dakikalar yaşattı.

 


ATV ekranlarının en çok sevilen sunucularından biri olan Esra Erol yakın zamanda doğum yaptı. 2. kez anne olan ünlü sunucu Esra Erol, anne olması ile alakalı duygusal bir açıklama yaptı.. Esra Erol, kendi instagram sayfasında bebeği ile fotoğrafını paylaştı. 2. kez anne olan Erol, paylaştığı fotoğrafın altına şu şekilde not düştü; “Yaşamın, mucizenin yaşandığı anlardaki hisleri tanım etmek basit değil.Sadece sevincim de bile gözyaşı mevcut ne yollardan geçtim, ne süreçler atlattım. Boğazım düğüm düğüm olduğunda bile anlatamadım yaşadığım acıyı, kendimi üzerken çevremi üzmemeye itina gösterdim. Sanıldığı kadar kuvvetli değilim aslında, bir tarafım hep kırılgan. Ama tevekkül ettim sabrettim ve her vakit olduğu gibi Yaradana sığındım. Hamd olsun bugüne, hamd olsun bu yaşadığım duygulara. Ömer’imi kucakladım ya binlerce şükür, iki kolumda evlatlarım. İkisi de Allah’ın emanetleri. Evdeki seviye, yeniden öğrendiklerimle çok şükür daha iyiyim. Hepinizi sevgiyle selamlarım.”

 

ESRA EROL KİMDİR?

Polis olan babasının 5 kız çocuğundan ortancasıdır. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesiden mezun olmuştur. Kütahya'da yerel televizyon ve radyolarda çalışan Erol, daha sonra İstanbul'a gelmiştir. Bazı dizilerde küçük rollerin ve bazı programların ardından Flash Tv'deki Esra Erol'la Dest-i İzdivaç programıyla büyük bir başarı yakalamıştır. Program çok büyük reytingler almıştır, samimiyetiyle seyircinin sevgilisi haline gelen Esra Erol Star Tv'ye transfer olmuştur. Program aynı başarısıyla devam ederken Atv'ye transfer olmuştur ve Esra Erol'da Evlen Benimle adıyla programa devam etmiştir. Bu dönemde uzun bir süredir beraber olduğu Ali Özbir ile evlenen Erol, temmuz 2011'de İdrisali Özbir adındaki oğlunu dünyaya getirmiştir.

 

Daha sonra Fox Tv'ye transfer olan Esra Erol her anını seyircisiyle kendisi paylaştığı gibi ikinci hamileliğini de canlı yayından seyircilerine duyurmuştur, cinsiyetinin kız olduğunu da yine ilk kendi programından açıklamıştır. Ancak bir talihsizlik yaşayarak bebeğini kaybeden Esra Erol bunu da yine programında açıklamıştır. 2015 yılının haziran ayında tekrar hamile olduğunu açıklayan Erol Fox Tv'den Atv'ye transfer olmuştur. Program aynı formatla Esra Erol'da adıyla devam etmektedir. Kasım 2015'te ikinci oğlu Ömer Erol'u dünyaya getiren ünlü sunucu 3 kez Altın Kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır.

Bu haber toplam 2228 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim