• BIST 9908.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 35 °C

Esra Erol'da yine olay var!Damat adayından şok ifadeler

Esra Erol'da yine olay var!Damat adayından şok ifadeler
Esra Erol'da yine olay var!Damat adayından şok ifadeler!FOX TV ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen desti izdivaç programında yine şok anlar yaşandı.Gelin adayına damat adayının sözleri Esra Erol'u ve izleyenleri adeta şok etti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen desti izdivaç programında yine şok anlar yaşandı.Gelin adayına damat adayının sözleri Esra Erol'u ve izleyenleri adeta şok etti.

Esra Erol'un programında gün geçmiyorki bişeyler yaşanmasın.Hergün gerginlik ve olayların yaşandığı programda bu kez hakaretler vardı.

Esra Erol'la'da gelin adayı Dürdane Hanım ile damat adayı Sefa Bey arasında gergin anlar yaşandı. Sefa Bey'in Dürdane Hanım'a ettiği hakaret Esra Erol'u şoke etti.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la adlı izdivaç programının dünkü bölümüne gelin adayı Dürdane Hanım ile damat adayı Sefa Bey arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

Sefa Bey'in Dürdane Hanım'a, 'Ben sadece kendisine şunu soruyorum; siz saat kaç gibi tekrar insan olursunuz?' demesi üzerine stüdyo buz kesti.

Dürdane Hanım, 'Bu nasıl bir laf' derken şaşkına dönen Esra Erol, 'Çok ayıp ama Sefa ağebey lütfen' diye tepki gösterdi.

'Siz çok terbiyesizce konuşuyorsunuz' diyen Dürdane Hanım'a Sefa Bey, 'Laflarınıza dikkat edin' dedi.

Bunun üzerine Dürdane Hanım, 'Karşınızda bir bayan var, siz dikkat edin' diye çıkıştı.

Bu haber toplam 7067 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim