• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Eurovision Birincisi Rekorları Egale Etti!

Eurovision Birincisi Rekorları Egale Etti!
Eurovusion şarkı yarışmasında söylediği şarkı ile bir anda gündeme otruna Conchita Wurst'un hayatı çok çabuk değişti. Adeta yeniden doğan Conchita Wurst neler değişti. Conchita Wurst 1 gecede hayatı değişti Lady Gaga geride bıraktı.

Eurovusion şarkı yarışmasında söylediği şarkı ile bir anda gündeme otruna Conchita Wurst'un hayatı çok çabuk değişti.  Adeta yeniden doğan Conchita Wurst neler değişti. Conchita Wurst 1 gecede hayatı değişti Lady Gaga geride bıraktı. Mayıs ayında Kopenhag'da yapılan 59. Eurovizyon Şarkı Yarışması 150 milyon televizyon izleyicisi ve 120 milyonu aşkın arama ile yeni bir rekora imza attı.

Mayıs ayında Kopenhag’da yapılan 59. Eurovizyon Şarkı Yarışması 150 milyon televizyon izleyicisi ve 120 milyonu aşkın arama ile yeni bir rekora imza attı. Bütün Avrupa’dan 37 memleket katıldı, ancak kazanan, Conchite Wurst’un Rise Like A Phoenix adlı şarkısıyla tüm dikkatleri üzerine çekmesi üzerine Avusturya oldu.Conchita neredeyse bir gecede dünya çapında bir süperstar oldu. Esasen aramalar, Conchita’nın ilham kaynakları Beyoncé ve Lady Gaga’yı bile gölgede bıraktığını gösteriyor.

Eurovizyon Şarkı Yarışması, Avrupa Yayın Birliği’ne üye ülkeler tarafından her sene düzenlenmektedir. Eski birinciler arasında, her ikisi de 2014 etkinliği esnasında aramalarda yükselme yaşamını sürdüren , ABBA ve Céline Dion da bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2734 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim