• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Siirt 16 °C

Ewela Göğüs Frikiği Akabinde Şok Görüntüler!

Ewela Göğüs Frikiği Akabinde Şok Görüntüler!
Ewela Göğüs Frikiği Akabinde Şok Görüntüler!Güzel sunucu Çağla Şikel canlı yayında göğüs frikiğinden sonra şimdi de partneri Alişan ile birlikte şok görüntülere sahne oldu.İkili şok görüntülerle gündeme bomba gibi düştü.

SHOW TV ekranlarında yayına gelen Her Şey Dahil adlı eğlence programının iki ünlü ismi Çağla Şikel ile Alişan tatil için geldikleri Palandöken’de çocuklar gibi eğlendiler ve çok renkli görüntülere imza attılar.

Ewela Göğüs Frikiği Akabinde Şok Görüntüler!Alişan, Çağla Şikel'in yanı sıra çocukları Uzay ve Kuzey Altuğu ile kartopu oynayadı. Alişan ile Çağla Şikel daha sonra kaldıkları Xanadu Snow White Otel'in pistinde kızak yarışı yaptı. Bindikleri kızaklarda çığlık atarak hızla kayan Çağla Şikel ve Alişan'ın yarışı tatilciler tarafından ilgiyle izlendi. Uzun aradan sonra geldikleri Palandökön'e hayran kaldıklarını belirten Çağla Şikel ile Alişan, hayranları ile sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi. Çağla Şikel, kartopu oynayan iki oğlu ile Alişan'ı bir süre izledikten sonra otel giderken "Çocuklar sana emanet. İki taneler ona göre" diyerek espiri yaptı. Hafta sonu tatili için geldikleri Palandöken'de hoş vakit geçirdiklerini söyleyen Alişan, "Erzurum'a çok önceden gelmiştim. Palandöken'in güzelliğini hep duyuyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Artık tatil denildiğinde il aklıma gelecek yer Palandöken'dir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2426 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim