• BIST 9767.91
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 25 °C

Ezgi Mola İpana Teklifine gülümsedi .. Diş macunu için 500 bin TL ..

Ezgi Mola İpana Teklifine gülümsedi .. Diş macunu için 500 bin TL ..
Ezgi Mola İpana Teklifine gülümsedi .. Diş macunu için 500 bin TL .. Güzel oyuncu Ezgi Mola, diş macunu firmasıyla oynayacağı reklam için 500 bin TL'ye anlaşma imzaladı. Yıldızı parlayan Ezgi Mola, Shakira'nın küresel reklam yüzü olduğu diş macunu firması

Siirt Ajans Ezgi Mola İpana Teklifine gülümsedi .. Diş macunu için 500 bin TL .. Güzel oyuncu Ezgi Mola, diş macunu firmasıyla oynayacağı reklam için 500 bin TL'ye anlaşma imzaladı. Yıldızı parlayan Ezgi Mola, Shakira'nın küresel reklam yüzü olduğu diş macunu firması ile anlaştı. 500 Bin Lira alacağı İpana'nın teklifine 'Evet' dedi.

 

 Ezgi Mola ünlü markaların yeni ilgi odağı olmayı başardı. sevilen oyuncu, Alman diş macunu markasının reklam yüzü olarak yine yaptı yapacağını. Diş macunu reklamında oynamak için teklif edilen ücreti güzel oyuncu evet diyerek kabul etti. 

Ezgi Mola İpana Teklifine gülümsedi .. Diş macunu için 500 bin TL ..

Arkadaşım Hoşgeldin'de sempatikliği ile gönüllere taht kuran Ezgi Mola, ünlü markaların da gözdesi olmayı başardı. Güzel oyuncu, Alman diş macunu markasının reklam yüzü. Dünya çapındaki yüzü olarak Shakira'yı tercih eden firma, Türkiye İçin ise Ezgi Mola'da dedi.

Dünya çapındaki yüzü olarak Shakira'yı seçen firma, Türkiye İçin ise Mola'da karar kıldı. Genç oyuncunun bu anlaşmadan 500 Bin TL aldığı iddia edildi.

 

Bu haber toplam 7535 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim