• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Facebook İN OUT!

Facebook İN OUT!
Popüler sosyal paylaşım devi Facebook yavaş yavaş tükeniyor.Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook için tehlike çanları çalıyor.Facebook’a olan rağbet gün geçtikçe azalıyor.Facebook gittikçe kan kaybediyor.Facebook eriyor.

SİİRTAJANS.COM- Popüler sosyal paylaşım devi Facebook yavaş yavaş tükeniyor.Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan Facebook için tehlike çanları çalıyor.Facebook’a olan rağbet gün geçtikçe azalıyor.Facebook gittikçe kan kaybediyor.Facebook eriyor.

Yapılan son araştırmalara göre Facebook artık eskisi gibi rağbet görmüyor ve gençler tarafından artık eskisi gibi sevilmiyor ve gençlik artık Facebook’tan sıkıldı.Facebook popülerliği eskisi gibi değil. Yapılan araştırmalara göre gençler artık Facebook'u eskisi gibi eğlenceli bulmuyor.

GWI Social'in yaptığı bir araştırmaya göre Facebook kullanıcılarının %45'i artık eski ilgisini yitirmiş durumda. Kullanıcıların %37'si Facebook'tan sıkıldı. %18'i ise artık dev sosyal ağın eskisi kadar havalı olmadığını düşünüyor. Burada insanın aklına ister istemez Recep İvedik'in "Facebook amele doldu, bende çıkacağım zaten." sözleri geliyor. Demek ki kullanıcıların büyük kısmı da bu şekilde düşünmeye başladı.

Araştırmada dikkati çeken diğer veriler ise güvenlikle ilgili. Buna göre her 10 kullanıcıdan 3'ü Facebook'un kişisel verilerin gizliliğine yeteri kadar önem vermediğini düşünüyor. Bilgilerinin 3. şahıslarla paylaşıldığından emin olanların sayısı hiç de az değil.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim