• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Galatasaray'a sürpriz bomba başkan adayı

Galatasaray'a sürpriz bomba başkan adayı
Galatasaray'ın eski Kulüp Başkan Vekili Turgay Kıran, yaptığı açıklama mayıs ayında olası gerçekleşmesi olağan olan seçimde adaylığını koyacağını ifade eden süpriz bir açıklama yaptıGalatasaray Kulübü eski başkan vekili Turgay Kıran sarı kırmızılı kulübün

Galatasaray'ın eski Kulüp Başkan Vekili Turgay Kıran, yaptığı açıklama mayıs ayında olası gerçekleşmesi olağan olan seçimde adaylığını koyacağını ifade eden süpriz bir açıklama yaptıGalatasaray Kulübü eski başkan vekili Turgay Kıran sarı kırmızılı kulübün mayıs ayında yapılması planlanan kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Eski Galatasaray Kulübü Başkan Vekili Turgay Kıran, mayıs ayında yapılması planlanan olası bir seçimde başkanlığa aday olduğunu açıkladı G.Saray'a sürpriz başkan adayı! Resmen açıkladı!

Kıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün son dönemde gerçekleştirdiği genel kurullarda üyelerin kendisine büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Bu ilgiye sessiz kalma şansım olmadığını düşündüm. Dolayısıyla mayıs ayındaki olası bir seçimde başkan adayı olacağım" dedi.

Galatasaray'ın idari ve mali açıdan çok zor durumda olduğunu ifade eden Kıran, "Hiçkimsenin bu zor dönemde fedakarlıktan kaçınmaması gerekir. Zor günler, zor şartlar ama hepimizin var olması gerekir. Bir iki arkadaşımın daha bu göreve talip olacağına inanıyorum. Galatasaray'ı önümüzdeki 4-5 yılda zor günler bekliyor. Bunu bilerek yola çıkıyorum. Yönetim listemi bile şimdiden belirledim. İşlerinde son derece başarılı isimlerden oluşan, çok genç bir ekip. Bizim ekip aslanlar gibi çalışıyor. Zamanı geldiğinde de çıkacağız ve demokratik bir ortamda mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Bu haber toplam 1956 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim