• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Siirt 16 °C

Gizem Karaca Aşk itirafıyla Nefesleri Kesti!

Gizem Karaca Aşk itirafıyla Nefesleri Kesti!
Seni Seviyorum Adamım filminde yakışıklı oyuncu Barış Kılıç ile başrolü oynayan Gizem Karaca bir Arap kanalına röportaj verdi. Star Tv'de yayınlanan Güzel Köylü Dizisi baş rol oyuncusu Gizem Karaca, yaptığı açıklamada iş işten geçmeden birine deliler gibi

STAR TV ekranlarında yayına gelen Güzel Köylü adlı dizide Gül karakterini canlandıran ünlü oyuncu Gizem Karaca bir TV programına çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Güzel oyuncunun aşk itirafı gündeme bomba gibi düştü.

Güzel ve başarılı oyuncu Gizem Karaca Arap kanalı olan MBC4 kanalındaki bir programa katılarak kendisi hakkında özel açıklamalarda bulundu. 

Gizem Karaca, şöyle dedi: "Aşk, her yerde vardır ve çok güzeldir. Karşı cinsle ilişki içerisindeyken ‘Seni seviyorum’ diyebilmek benim için biraz zaman alır. Fakat bizim bu; filmde ana metnimiz. İnsanlar, ‘Seni seviyorum’ demekten biraz korkar oldu. Ya da ağız alışkanlığı oldu. Artık 'Seni seviyorum' demek, 'Günaydın' demeye benzer bir şey oldu. Ben ‘Seni seviyorum’ cümlesini fazla söyleyebilen bir insan değilim. Hayattayken ve yarın ne olacak diye bilmiyorken çok geç olmadan 'Seni seviyorum’ demek önemli.”  Karaca, rol arkadaşı Barış Kılıç’ı ‘Şimdiye kadar çalıştıklarının dışında bir karakter’, daha sakin, daha oturaklı ve olgun biri olarak değerlendirdi. Gizem Karaca, "İyi ki öyle olmuş. 'Uyum’ demeyeyim, ‘Uyuşmazlığı’ yakaladık, filmde bunu yansıtabildik. Barış ile çalışabilmek çok keyifliydi." dedi.

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 6663 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim