• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 27 °C

Gizem Karaca'nın unutkanlığını başını yaktı!

Gizem Karaca'nın unutkanlığını başını yaktı!
21 Kasım Cuma günü vizyona girip seyirciyle buluşan Seni Seviyorum Adamım’ın Kıbrıs Galası'na gtmek isteyen Gizem Karaca talihsizlik peşini bırakmadı.

21 Kasım Cuma günü vizyona girip seyirciyle buluşan Seni Seviyorum Adamım’ın Kıbrıs Galası'na gtmek isteyen Gizem Karaca talihsizlik peşini bırakmadı.

Gizem Karaca Seni Seviyorum Adamım’ın Kıbrıs galasına katılamadı 21 Kasım Cuma günü vizyona girip seyirciyle buluşan Seni Seviyorum Adamım’ın Kıbrıs Galası'na gtmek isteyen Gizem Karaca talihsizlik peşini bırakmadı.

Gizem Karaca'nın unutkanlığını başını yaktı! Galaya katılmak isteyen Gizem Karaca, nufüs cüzdanını (hüviyetini) oynadığı Güzel Köylü'nün çekildii Muğla'da unutunca Kıbrıs'a gitme hayallederi suya düştü. Kimliğin kendisine ulaştırılmasını beklerken Kıbrıs Galası'da kaçtı gitti!
 
Kıbrıs'ta bir otelin konferans salonu seçilmişti gala için.   Salonu ıhına hınç dolduran izleyicilerden filmi izledikten sonra o kadar beğendiler ki uzun süre ayakta alkışladılar.
 
Başrol oyuncularından Barış Kılıç ilk sinema filminde Asuman Dabak, Yıldız Kültür ve Serhat Özcan gibi oyuncularla oynamaktan çok keyif aldığını ve mutlu olduğunu her fırsatta dile getirdi.  Çekimleri Kıbrıs’ta gerçekleşen film Kıbrıslılar tarafından hayranlıkla izlendi.
 
Gecede kısa bir konuşma yapan filmin yapımcısı Galip Gültekin, Seni Seviyorum Adamım’ın Kıbrıs’ın tanıtımı için çok büyük katkısı olduğunu, Türk sinemasının bu tarz çalışmalara devam etmesi gerektiğini dile getirdi.
 
Gösterim sonrası verilen yemeğin ardından,  pasta kesildi. Alkışlar ve şarkılar eşliğinde biten gecede ekibi yalnız bırakmayanlar arasında, Arsen Gürzap, Işıl Yücesoy, Alper Saldıran ve Sercan Badur gibi tanıdık simalar da vardı.

 

Bu haber toplam 2916 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim