• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Siirt 8 °C

Gülben Ergen Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Gülben Ergen Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!
Geçtiğimiz günlerde ünlü televizyoncu Erhan Çelik ile nikah masasına oturmuş ve balayı yerine soluğu kutsal topraklarda almıştı.Ergen'in instagramda paylaştığı o dekolteli fotoğrafı işin ne kadar çelişkili olduğunu gözler önüne serdi.

SİİRTAJANS.COM- Ünlü sanatçı Gülben Ergen O eleştirilere daha fazla dayanamadı ve suskunluğunu bozdu.Geçtiğimiz günlerde ünlü TV programcısı Erhan Çelik ile evlendikten sonra balayı yerine soluğu kutsal topraklarda almıştı.Ergen tüm bu gelişmelerden sonra İnstagram paylaştığı dekolteli fotoğrafıyla gündeme bomba gibi düştü.

Instagram'da kendisine yapılan eleştirilere kızan Gülben Ergen adeta açtı ağzını yumdu gözünü.Gülben Ergen gelen sert eleştiriler karşısında daha fazla dayanamadı ve şok çıkışıyla gündeme bomba gibi düştü.

Balayı tatili yerine eşiyle kutsal topraklara gitme kararı alan ve Hac vazifesini yerine getirip hacı olan Gülben Ergen, önceki gün dekolteli kıyafetlerini Instagram hesabından paylaşınca bazı takipçileri tepki gösterdi. Ağır hakeret dolu mesajlar karşısında çok sinirlenen Gülben Ergen,

 

Ağır hakeret dolu mesajlar karşısında çok sinirlenen Gülben Ergen, şunları yazdı:

 

"Hac ziyaretim sonrasında "dış giyimim" üzerine bana ukala üslupları ile fetva verenler kendi yaşam biçimlerini sorgulasınlar..."

 

"Hata görmek, hata bulmak, eleştirmek, yanlış yakalamak üzerine kurulu beyinler ve gözler sözüm size. Ödüllendirilmeyeceksiniz hayat tarafından..."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5099 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim