• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Siirt 23 °C

Gülben Ergen Fena Patladı!

Gülben Ergen Fena Patladı!
Güzel oyuncu Gülben Ergen annesi Gülser Bayar ile ilgili çıkan haberlere adeta verdi veriştidi.Gülben Ergen o dedikodular için verdi veriştirdi.Gülben Ergen suskunluğunu bozdu ve bombaladı.

Ünlü televizyoncu Erhan Çelik ile hayatını birleştiren ünlü sanatçı Gülben annesi hakkında çıkan haberlere adeta ateş püskürdü.Gülben Ergen o iddiaları sert bir dille yalanladı.

SİİRTAJANS.COM- Geçtiğimiz günlerde ünlü televizyoncu Erhan Çelik ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan güzel sanarçı Gülben Ergen eşiyle birlikte soluğu balayı yerine kutsal topraklarda almıştı.Gülben Ergen şaşkınlık yaratan şok çıkışıyla oldukça gündemde çokça konuşulmuştu.

Ünlü oyuncu Gülben Ergen şimdilerdeyse annesi Gülser Bayar’ın huzurevinde kaldığı iddiaları üzerine Gülben Ergen’den şok bir açıklama geldi.Gülben Ergen o iddialar için: "Annemin kışın İstanbul'da , yazın Bodrum'da yaşadığı evin haricinde, bağış yapmak için değerlendirdiği bir yatırımı da  Darüşşafaka 'da. Senede en fazla iki üç kez gidebildiği, dostluklarının olduğu ama orada yaşamadığı yeri ' Gülben'in annesi huzurevinde' diye ısrarla yozlaştırmaya çalışanları selamlarım, selamlarız" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3467 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim