• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Siirt 16 °C

Güzel Oyuncunun Şok Görüntüleri!20 Ton Suyun Altında...

Güzel Oyuncunun Şok Görüntüleri!20 Ton Suyun Altında...
Geçtiğimiz günlerde şok bir ayrılığa imza atan ünlü oyuncu Özge Borak ile başarılı komedyen Ata Demirer şok ayrılıkla gündeme bomba gibi düşmüştü.Şok ayrılık sonrası yepyeni film için kolları sıvayan Özge Özborak soğuk havada 20 ton suyun altında şok görü

SİİRTAJANS.COM- Geçtiğimiz günlerde şok bir ayrılığa imza atan ünlü oyuncu Özge Borak ile başarılı komedyen Ata Demirer şok ayrılıkla gündeme bomba gibi düşmüştü.Şok ayrılık sonrası yepyeni film için kolları sıvayan Özge Özborak soğuk havada 20 ton suyun altında şok görüntülerle gündeme bomba gibi düştü.

Ünlü oyuncu Özge Özborak yepyeni filmi Bana Adını Sor adlı filmde çok zor anlar yaşadı.Başarrılı oyuncu çok soğuk havada 20 ton suyun altında şok görüntülerle gündemde bomba etkisi yarattı. Özge Borak, başrolde yer aldığı yılın en iddialı filmi Bana Adını Sor'un çekimleri sırasında zor anlar yaşadı.Başarılı oyuncu soğuk havada 20 ton suyun altında şok görüntüleriyle gündeme bomba gibi düştü. Çekimleri devam eden, yılın en çok ses getirecek filmi Bana Adını Sor'un başrol oyuncusu Özge Borak, geçtiğimiz günlerde sette bir hayli zor anlar yaşadı.

 

Çekimleri devam eden, yılın en çok ses getirecek  filmi Bana Adını Sor’un başrol oyuncusu Özge Borak, geçtiğimiz günlerde sette bir hayli zor anlar yaşadı.Güzel oyuncu, canlandırdığı karakterin yağmur altında gözyaşlarına boğulduğu sahnenin çekimleri sırasında saatlerce tonlarca suyun altında kaldı.Soğuk havada gerçekleşen ve yaklaşık 20 ton suyun kullanıldığı sahnenin çekimleri, akşam saatlerinde başladı ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.Çıplak ayakları ve yazlık kostümüyle  zor anlar yaşayan Borak’ın yardımına set ekibi yetişti. Set çalışanları, sahne aralarında güzel oyuncuyu birkaç havlu yardımıyla ısıtmaya çalıştı.

Özge Borak, zorlu sahnenin çekimleri sırasında 5 defa kostüm yenilemek zorunda kaldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1377 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim