• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • Siirt 12 °C

Güzel Seksi Manken Tuğba Özoy Felç Geçirdi Şok Anlar Yaşanıldı

Güzel Seksi Manken Tuğba Özoy Felç Geçirdi Şok Anlar Yaşanıldı
GÜzelliği ile dillere peleseng olan süper başarılı manken ve oyuncu TUĞba Özay ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Süper isim TUğba Özay pardon bekar mısınız? isimli tiyatro oyuncunun turnesinde kaptığı mikrop sebebi ile hastaneye kaldırıldı olanl

GÜzelliği ile dillere peleseng olan süper başarılı manken ve oyuncu TUĞba Özay ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıldı. Süper isim TUğba Özay pardon bekar mısınız? isimli tiyatro oyuncunun turnesinde kaptığı mikrop sebebi ile hastaneye kaldırıldı olanlar oldu. süper isim kaptığı mikrop neticesinde hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

Boğazındaki müthiş yanma hissi ile hastaneye kaldırılan Tuğba Özay’a doktoru şok eden bir haber verdi. Alınan bilgilere göre, meşhur manken hastalığından dolayı kısmi surat felci geçirmişti.

Tuğba Özay başrolünü oynadığı ‘Pardon Bekar mısınız?’ isimli Oyunun gezme programı esnasında mikrop kaptı. Halsizlik ve baş ağrısı şikayeti ileae hastaneye kaldırılan Özay’ın nüzul geçirdiği ortaya çıktı. Güzel yıldız yaşamış olduğu çok zor günleri magazin muhabirlerine şu şekilde anlattı; ” Turneden dolayı devamlı bir yerlerdeydik. Çok ağır bir boğaz ve bademcik enfeksiyonu geçirdim. Bir virüs varmış.

Bu haber toplam 2070 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim