• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Siirt 21 °C

Güzel Sunucu Özge Ulusoy'dan İlginç Aşk itirafları!

Güzel Sunucu Özge Ulusoy'dan İlginç Aşk itirafları!
Hacı Sabancı ile yeninden barışan ünlü sunucu Özge Ulusoy sürpriz barışma sonrası çok sıcak ve çok samimi itiraflarda bulundu.Ulusoy'un şok aşk itirafları gündeme bomba gibi düştü.

Ekranların sevilen yüzü ünlü sunucu Özge Ulusoy yeniden barışan ünlü iş adamı Hacı Sabancı ile ilgili çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Güzel sunucu aşk hayatıyla ilgili şok itiraflarıyla gündemde bomba etkisi yarattı.Özge Ulusoy şok itiraflarla sosyal medyayı salladı.

Ünlü sunucu Özge Ulusoy gerek düzgün fiziği gerekçe çalkantılı aşk hayatıyla gündeme gelmeyi başarıyor.Güzel sunucu şok itiraflar gündeme bomba etkisi yarattı. Hacıyla değil aynı evde aynı yakada bile yaşamıyoruz

Geçenlerde sosyal medyada özel hayatınızla ilgili bazı fotoğraflar paylaştınız. Aynı evde mi yaşıyorsunuz?

Hayır kendi evimde yaşıyorum. Hiçbir zaman hiçbir erkek arkadaşımla aynı evde yaşamadım. Prensip gibi bir şey benim için bu. Yaşayanlara da anlayış gösteriyorum. Kimi insan diyor ki “bu ilişki uzun soluklu ve evliliğe gidiyorsa beraber yaşamayı görmek istiyorum evlenmeden önce”. Onu da haklı buluyorum. Ama işin evlilik kısmına da bir sır, bir gizem bırakmak gerekiyor.

Onun da bir heyecanı olması gerekir. O yüzden aynı evde yaşamıyoruz. Hatta aynı yakada bile yaşamıyoruz. Farklı yakalardayız. Zaten anne babamın da çok izin verebileceğini zannetmiyorum ben. Benim annem babam Ankara’da yaşıyorlar ama annem çoğunlukla burada. Babam da avukat. Çok duruşması oluyor burada. Biz sofraya birlikte çok oturan kalkan bir aileyiz. Yani ‘ben gittim başkasıyla yaşıyorum’ durumu yok bizde. İstanbul’a geldiğimde de ablamla yaşıyordum. Yalnız yaşamıyordum yani.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2664 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim