• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • Siirt 13 °C

Güzellik Abidesine Kocası Tarafından Beklenmedik Şok Yasak!

Güzellik Abidesine Kocası Tarafından Beklenmedik Şok Yasak!
Güzeller güzeli ünlü oyuncu Öykü Çelik'e kocası tarafından gelen şok yasak gündeme bomba gibi düştü.Güzel oyuncu beklenmedik şok yasakla karşı karşıya gelince kocası için şok sözler sarfetti.Güzellik abidesi kocası tarafında gelen şok yasakla ilgili bomba

SİİRTAJANS.COM- Güzeller güzeli güzellik abidesi Öykü Çelik için kocası tarafından şok bir yasak geldi.Yeşil Deniz adlı dizide Sedef karakterini canladıran güzel oyuncu şok bir yasakla karşı karlıya kaldı.Öykü Çelik yasak şokuyla gündeme bomba gibi düştü.

Oynadığı dizi ve filmlerle yapımcıların aranan gözde oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Öykü Çelik iş ve aşk hayatıyla ilgili çok samimi ve çok sıcak itiraflarda bulundu.Ünlü oyuncu bu aralar Yeşil Deniz adlı dizide Sedef karakterini canlandırıyor.Kocasında Öykü Çelik’e şok bir yasak gelmiş.İşte detaylar…

 

Ünlü oyuncu Öykü Çelik Yeşil Deniz adlı dizide kocası tarafından öpüşme yasağı getirildiğini çok ilginç cümlelerle dile getirdi.Güzel oyuncu kocasından gelen öpüşme yasağı ve çocuk sahibi olma ile ilgili şok itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü.

 

- Evlilikten sonra oynayacağınız rollerle ilgili kurallarınızda bir değişiklik oldu mu?

 

Eşimin benden tek ricası evlendikten sonra öpüşme sahnelerini kabul etmememdi. Ben de onun bu isteğini kabul ettim. Eşim oyuncu değil ama olsaydı ben de başkasıyla öpüşmesini izlemek istemezdim. Ona saygı duyuyorum.

 

- Çocuk istiyor musunuz? Yoksa erken mi?

 

Çocuk yapmak için evlenmedim. İstediğimizde inşallah biz de yapacağız ama şu an için erken.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 9276 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim