• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Siirt 26 °C

Hadisenin Şoke Eden İtirafı Magazin Alemini Çalkaladı

Hadisenin Şoke Eden İtirafı Magazin Alemini Çalkaladı
Türkiye de çok sevilen başarılı süper şarkıcılar arasında yer almakta olan Hadise yine yaptığı açıklamalar ile magazin alemine bomba gibi düştü. O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan süper isim Hadise verdiği bir röportaj ile yaptığı çok öneml

Pop müziğinin en çok sevilen kadın isimleri arasında yer alan Hadise ile ilgili şok bir bilgi ortaya çıktı. Saçlarının parlaklığı ile göz kamaştıran güzel şarkıcının sıırrı ortaya çıktı. Saçlarını güzel şarkıcı 10 de bir yıkaması ile gündem oldu. Gür ve parlak saçlara sahip hadise böylelikle ayda sadece üç defa saçını yıkamış oluyor. O Ses Türkiyenin güzel jüri üyesi kendisi ile ilgili bu iddiaları ne diyeceği merak konusu oldu.

Hadise çok pasaklı çıktı!10 günde bir..Magazin programı Star Life'ın haberine göre, saçlarının gür ve parlaklığında iddialı olan Hadise bunun nedenini de 10 günde bir yıkamaya bağladı. Hadi her gün düzenli olarak spor yaptığını, sağlığına olabildiğince dikkat ettiğini belirttiği röportajında saçlarıyla ilgili sorulan bir soruya şu yanıtı verdi:

"İddia ediyorum bence müthiş bir şey. Saçlarımı 10 günde 1 kere yıkıyorum. Çünkü sürekli olarak yıkanan ve kurutma makinesi ile kurulanan saçlar çok zarar görüyor. Ben de her 10 günde yalnızca 1 kere yıkıyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 5409 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim