• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Siirt 12 °C

Hamamyolu'nun Geleceği oldukça Aydınlık

Hamamyolu'nun Geleceği oldukça Aydınlık
Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hamamyolu esnafını ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belirlenen program kapsamında mesai arkadaşları ile bir araya gelerek istek ve beklentilerini dinliyor.

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hamamyolu esnafını ziyaret etti.  Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belirlenen program kapsamında mesai arkadaşları ile bir araya gelerek istek ve beklentilerini dinliyor. 


Hamamyolu'nun Geleceği oldukça Aydınlık Başkan Kurt, yeni dönemde özellikle belediye içindeki iletişimin gelişmesine büyük katkı sağlıyor.


Son olarak Hamamyolu’nda temizlik çalışması gerçekleştiren işçilerle bir araya gelen Başkan Kurt, yoğun kar yağışı altında görevlerini aksatmadan yürüten işçilerin beklentilerini dinledi. Zor şartlara rağmen görevlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiren işçilerle gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Hava koşullarının kötüleşmesi ile çalışma şartlarınız oldukça zorlaştı. Ancak görüyorum ki sizler bu zor koşullara rağmen özverili bir çalışma gerçekleştiriyorsunuz. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


Yeni dönemde Odunpazarı Belediyesinin sunduğu hizmetlerde ki kaliteyi arttırmak için yoğun bir çaba harcadıklarını altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, yaptığı açıklamada, “Teknolojik yenilikleri yeni dönemde ki tüm çalışmalarımızda etkin olarak kullanıyoruz. İşçilerimizin kışlık kıyafetinden kullandıkları iş makinelerine kadar tüm araçları yeniliyoruz, yenilemeye devam edeceğiz. Amacımız hemşehrilerimize kaliteli hizmet sunarken, işçi kardeşlerimizin iş güvenliğini sağlamak ve sağlığını korumak” ifadelerini kullandı.


Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Kurt’a anlamlı ziyareti için teşekkür eden temizlik işçileri yaptıkları konuşmalarda, “Kıymetimiz yeni anlaşıldı. Başkanımızın bizi ziyaret etmesi, çalışma koşullarımızı yakından görmesi bizim için çok önemli. Bu ziyaret bizlere verilen değerin en açık göstergesi. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” görüşlerine yer verdi.

Geleceği oldukça Aydınlık

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hamamyolu esnafını ziyaret etti. 
Esnaf ile yaptığı görüşmede, Hamamyolu’nun güzelleşeceğini vurgulayan Başkan Kurt,hedeflerinin z Hamamyolu’ndaki ticaret süresinin uzamasını sağlamak olduğunu anlattı. Hamamyolu esnafının sıkıntılarını çok iyi bildiklerini altını çizerek vurgulayan Kurt, caddeyi canlandırmak için hazırladıkları projeleri esnafla paylaştı.


AVM’LERİN ALTINDA EZİLMENİZE İZİN VERMEYECEĞİZ


Hamamyolu’nun bölge esnafının da destekleriyle daha aydınlık, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Kurt, “Sizin AVM’ler karşısında ayakta kalmanız için çalışıyoruz. Hamamyolu’na yıllarca yanlış politika uygulandı. Bizim dönemimizde yanlış politikalar olmayacak. Hamamyolu’nu canlandırma çalışmalarında hedefimiz esnafın bu işten karlı çıkması olacak ” dedi.


HAMAMYOLU İSTİKLAL CADDESİNİ GEÇECEK


Başkan Kurt’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren bölge esnafı, “Başkanımızın bizzat gelip istek ve şikayetlerimizi dinlemesi bizim için oldukça önemli. Hamamyolu Odunpazarı Belediyesi ile canlanacak ve İstanbul’un İstiklal Caddesinden daha prestijli ve kaliteli bir hale gelecek, buna inanıyoruz” görüşlerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim