• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Siirt 12 °C

HTC One M9 Göz Kamaştırdı!

HTC One M9 Göz Kamaştırdı!
Dünyanın en güçlü telefon markası olan HTC'nin yeni nesil telefonu olan HTC One M9 için Gri, Altın ve gümüş renklerin olacağı şimdiden gelen bilgilere göre kesinleşti. HTC'nin yeni amiral gemisi olması beklenen One M9 (veya Hima) hakkında yeni sızıntılar

Dünyanın en güçlü telefon markası olan HTC'nin yeni nesil telefonu olan HTC One M9 için Gri, Altın ve gümüş renklerin olacağı şimdiden gelen bilgilere göre kesinleşti. HTC'nin yeni amiral gemisi olması beklenen One M9 (veya Hima) hakkında yeni sızıntılar var HTC'nin yeni amiral gemisi olması beklenen One M9 (veya Hima) ile ilgili yeni haberler var.HTC'nin bir sonraki amiral vapur modeli ile ilgili söylenti ve sızıntılar artarak devam ediyor. 015 de çıkacak HTC One M9 renk seçenekleri belli oldu. Çıkış tarihi de belli olan HTC One M9 özellikleri ve fiyatı haberimizde. 


HTC'nin CES 2015'te tanıtacağı HTC One M9 modelinin renkleri belli oldu. HTC tarafından gelen bilgilere göre HTC One M9 modelinin renkleri gri, altın ve gümüş renk olacak. Bakalım HTC One M9 modeli ne gibi yeni özellikler sunacak?
 
HTC'nin bir sonraki amiral gemi modeli hakkında söylenti ve sızıntılar artarak devam ediyor. Kimine göre "One M9" kimine göre ise "Hima" adıyla karşımıza çıkacak olan cihazın bu kez de renk seçenekleri sızdırıldı.
 
@upleaks adlı, çoğu zaman teknoloji dünyasını sızıntı ve söylentileriyle sarsan ve bunların bir çoğunun da doğru çıktığı Twitter hesabından paylaşılan bilgilere göre HTC'nin yeni amiral gemisi One M9 ya da Hima'da gri, altın ve gümüş renk seçenekleri olacak.
 
Daha öne HTC One M9 ve ya Hima ile ilgili çeşitli kaynaklardan sızan bilgileri toparlayacak olursak;
 
- Snapdragon 810 64-bit işlemci (4 çekirdekli)
 
- 3 GB RAM
 
- 20.7 MP ana kamera
 
- 5.2 ve ya bazı söylentilere göre 5.5 inch ekran (1080p)
 
- Aliminyum kasa (tek parça)
 
- 2480 mAh batarya

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 2675 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim