• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Siirt 13 °C

Hülya Avşar İle Kaya Çilingiroğlunun O Şok Röportajı...

Hülya Avşar İle Kaya Çilingiroğlunun O Şok Röportajı...
Hülya Avşar programına aldığı ilk konuğuyla olay oldu. Kaya Çilingiroğlu'nu programına konuk eden Hülya Avşar, arrtık derslere konu olacak.Haliç Üniversitesi'nde Psikopatoloji dersi veren Prof. Dr. Özkan Pektaş, Hülya Avşar'ın daha önceki eşi Kaya Çilingi

Hülya Avşar programına aldığı ilk konuğuyla olay oldu. Kaya Çilingiroğlu'nu programına konuk eden Hülya Avşar, arrtık derslere konu olacak.Haliç Üniversitesi'nde Psikopatoloji dersi veren Prof. Dr. Özkan Pektaş, Hülya Avşar'ın daha önceki eşi Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı söyleşiyi, öğrencilerine psikoloji dersi olarak okutma kararı aldı.Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile bir ropörtaja katılmıştı. Haliç Üniversitesi geçtiğimiz günlerde TV8'de Hülya Avşar'ın programına konuk olan Kaya Çilingiroğlu'nun konuşmlarını ders konusu haline getirdi.

Haliç Üniversitesi'nde Psikopatoloji dersi veren Prof. Dr. Özkan Pektaş, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı söyleşiyi, öğrencilerine psikoloji dersi olarak okutma kararı aldı.

AKADEMİK ÇEVRELERİNDE DİKKATİNİ ÇEKTİ

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile yaptığı olay röportajla sadece gazete manşetlerini süslemekle kalmadı, akademik çevrelerin de ilgisini çekmeyi başardı.

Bu haber toplam 1949 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
GÜNCEL
ANKET
Hükümetin bölge için son aylardaki politikasından memnun musunuz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Siirt Ajans | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Sistemi: CM Bilişim